We zijn trots om de volgende partners in de Fynch marketplace te kunnen voorstellen:

Dia1 Dia2 Dia3 Dia4 Eco NIDRA logo Dia6 Dia15 Dia7 Dia8 Dia9 Dia10 Dia11 Dia5 Dia12 Dia13 Dia14 Dia16 Dia17 Dia18 Dia20 Dia21 Dia22 Dia19 Dia23 Dia24 Dia25

Bendl - Bendl maakt duurzame riemen van oude, afgedankte brandslangen. De riemen zijn gemaakt in samenwerking met een sociale werkplaats, dus dit bedrijf is goed voor zowel het milieu als voor de mens!

BE O
- BE O maakt een modulaire drinkfles om het gebruik van plastic flessen te verminderen. Hun fles kan keer op keer worden gebruikt en kan uiteindelijk weer worden gerecycled. Het is ontworpen en geproduceerd in Nederland om de transportemissies te verminderen en BE O plant een boom voor elke verkochte fles.

BikeFlip
- BikeFlip is een circulair fietsverhuurbedrijf voor tweedehands kinderfietsen. Ze halen kinderfietsen op bij het fietsendepot wanneer de vorige eigenaren de fietsen niet ophalen. Als je kind groter wordt, kan hij/zij de fiets gemakkelijk ruilen voor een groter model, en de oude fiets gaat dan weer naar iemand anders.

Blooms out of the Box
- Deze box, waarin je planten worden vervoerd, is gemaakt van duurzame producten. Maar dat is niet alles, de transportdoos is tegelijkertijd de pot waarin je je planten kunt kweken. Er wordt dus geen verpakking verspild.

De Krekerij
- Vind je insecten eng om te eten? Dat is jammer, want ze hebben een hoge voedingswaarde en een lage ecologische impact. De Krekerij maakt lekkere burgers, gehaktballen en meer van krekels.

EcoNidra
- EcoNidra houdt ontspanningssessies met een reeks op de natuur gebaseerde visualisaties, de techniek Rotation of Consciousness en professioneel opgenomen natuurgeluiden van over de hele wereld. Zo ontspan je je geest, emoties en lichaam.

Ecostoof - Wanneer je je eten opwarmt en vervolgens in deze stoof doet, wordt je eten gekookt zonder nog gebruik te maken van gas of elektriciteit. En het duurt niet eens veel langer om een ​​heerlijke maaltijd op tafel te zetten!

EEK
- Deze koffie is niet alleen lekker, maar ook goed voor onze planeet: hij is klimaatpositief, 100% natuurlijk en gecertificeerd. Nu je dit weet, zal je koffie nog beter smaken.

Farmed Today
- Farmed Today koopt rechtstreeks boodschappen van hun partners die zijn geselecteerd op basis van hun milieu-impact en transparantie. Ze bieden eerlijke prijzen voor zowel de lokale producenten als hun klanten. Zo proberen ze de hele supply chain te verduurzamen.

Garmin
- Garmin maakt allerlei gadgets om je sportprestaties te meten zodat je meer gaat sporten. Hun motto is "gebouwd voor de toekomst", dus je producten gaan lang mee. Gezond en duurzaam dus.

Il Circolo
- Il Circolo maakt duurzame olijfolie: er worden geen pesticiden of chemicaliën gebruikt en de landbouw gebeurt op een duurzame en verantwoorde manier. Bovendien krijgen boeren een eerlijke prijs voor de olijven. Zo is de olijfolie goed voor zowel de planeet als voor de mensen.

Iron Roots
- Sporten is goed voor je, maar je sportkleding laat vaak microplastics vrij. Iron Roots maakt sportkleding zonder gebruik van plastic, dus zonder microplastics.

JUNGL
- JUNGL maakt badkleding van gerecyclede visnetten en ander nylon afval. Tegelijkertijd probeert JUNGL aandacht te vragen voor het uitsterven van zeedieren.

Looped
Goods - Looped Goods is een samenwerkingsverband van Nederlandse en Vlaamse producenten die bijdragen aan een circulaire samenleving. Ze verminderen het transport en het gebruik van verpakkingen zoveel mogelijk.

Mesjokke
- Mesjokke maakt duurzame chocoladerepen! Ze bieden de boeren een eerlijke prijs via Direct Trade en maken vervolgens zelf de chocoladerepen van boon tot reep. Zo geniet je nog meer van je chocoladereep!

Mindstrength
- Dit online programma biedt je meditaties, cognitieve tools en masterclasses om beter te kunnen ontspannen. Je kunt een nieuwe sessie starten wanneer het jou het beste uitkomt.

MOYU
- MOYU maakt notitieboekjes van steenpapier, zodat je elke pagina tot 500 keer kunt hergebruiken. Er hoeven dus geen bomen meer gekapt te worden voor je aantekeningen, want nu heb je een notitieboekje dat jaren meegaat!

Retulp
- Retulp maakt herbruikbare flessen van roestvrij staal, zodat u deze fles steeds opnieuw kunt gebruiken. Voor elke fles die je koopt, doneren ze 1000x het volume in liters water aan ontwikkelingslanden.

Seats2Meet Utrecht Centraal
- Thuiswerken is misschien niet altijd mogelijk, maar in plaats van helemaal naar je kantoor te reizen, fiets je gewoon naar de S2M in je stad. Werk, ontmoet en werk samen op deze locatie.

SKOT
- SKOT maakt kleding voor mannen. Ze gebruiken alleen gerecyclede materialen, gecertificeerd biologisch katoen en fairtrade materialen. Ze zijn transparant over hun productieproces, waardoor je hun werk kunt controleren.

Smyle
- De verpakking van tandpasta is helemaal niet duurzaam, dus ontwikkelde Smyle capsules in glazen flesjes. Je kunt de fles recyclen en opnieuw vullen. Dat maakt de dagelijkse oefening om je tanden te poetsen beter voor onze planeet.

Suite702
- Suite702 maakt een luxe bad- en beddencollectie. Ze hebben het GOTS-label, een streng duurzaamheidskeurmerk dat garandeert dat het hele productieproces duurzaam en maatschappelijk verantwoord is.

Sustainable
Fashion Giftcard - Deze giftcard is te besteden bij meer dan 70 duurzame modemerken, (web)winkels, kledingbibliotheken en belevingen, zoals workshops. Alles om je kledingkeuzes duurzamer te maken!

Tribes
- Thuiswerken is misschien niet altijd mogelijk, maar in plaats van helemaal naar je kantoor te reizen, fiets je gewoon naar Tribes in je stad. Werk, ontmoet en werk samen in deze inspirerende omgeving.

Waka Waka
- Deze powerbank, inclusief zaklamp, gebruikt zonne-energie om op te laden. Als je er een koopt, doneren ze er ook eentje aan kinderen die geen toegang hebben tot veilig en duurzaam licht.

Wollaa
- Wollaa maakt duurzame babyproducten van Nederlandse schapenwol (lokaal, dus minder transportuitstoot) en gerecyclede PET-flessen. Bovendien toonde onderzoek aan dat wanneer kinderen in de eerste maanden van hun leven in aanraking komen met wol, dit de natuurlijke werking van hun luchtwegen verbetert. Dit maakt Wollaa goed voor zowel het milieu als voor je kind.