Fynch App

Duurzaam reisgedrag stimuleren

CO2 registratie en declaratie van ritten en thuiswerkdagen op autopilot

De Fynch App ondersteunt de medewerker dagelijks bij het registreren van CO2-uitstoot en declareren van zakelijke ritten, woon-werkverkeer en thuiswerkdagen. Werknemers besparen hiermee veel tijd en ergernis.

Registratie kan op drie manieren

Volledig automatisch

Met behulp van GPS-registratie start de app automatisch zodra de medewerker aan een reisbeweging begint. De app registreert met een nauwkeurigheid van 95% de start- en eindlocatie, het vervoersmiddel en de route van iedere reis. De medewerker geeft zelf aan of een rit zakelijk, privé of woon-werk is.

Start-stop

De medewerker zet de GPS-registratie aan voordat hij aan de rit begint en weer uit op de eindbestemming.

Handmatig

De medewerker voert handmatig een rit in. Dit gebeurt op basis van het invoeren van startadres en eindadres. Fynch onthoudt de laatste tien locaties zodat herhaalde ritten eenvoudig in te voeren zijn.

Fynch Plug & Play

Daag-uit-Fynch-foto

Heeft de werknemer thuisgewerkt? Ook dat registreert de medewerker in de Fynch App eenvoudig met de thuiswerkknop.

Ritten zijn alleen zichtbaar voor de gebruiker zelf. Enkel gedeclareerde zakelijke reizen, woon-werkverkeer en thuiswerkdagen worden voor de werkgever zichtbaar.

De Fynch App is een zogenaamde native app en beschikbaar voor iOS en Android. Werknemers kunnen via een bedrijfslicentie de app direct downloaden en een account aanmaken. Fynch biedt hiervoor ook de mogelijkheid voor SSO (Single Sign On).