Waarom Fynch?

Registratie zakelijke reizen en thuiswerken op autopilot

Fynch ondersteunt medewerkers bij het registreren van woon-werk en zakelijke ritten, maar ook van thuiswerkdagen. Dit doet de Fynch app automatisch waardoor zowel de werknemer als de werkgever veel tijd wordt bespaard. De werknemer blijft te allen tijde alle controle houden over welke reizen worden geregistreerd en gerapporteerd en welke niet.

Bespaar tijd en declareer fiscus proof met één druk op de knop

Ook het declaratieproces zetten wij op autopilot. Wij stellen de Fynch App en Mobility Configurator in volgens het mobiliteitsbeleid dat jouw bedrijf heeft.

Wij berekenen daarmee voor alle medewerkers op basis van de vergoedingen die voor jouw bedrijf gelden, de hoogte van de maandelijkse reis en thuiswerkvergoeding. Wij leveren deze gegevens maandelijks, inclusief bewijslast voor de belastingdienst. Op deze manier halen wij alle administratieve frictie en foutgevoeligheid uit deze processen.

Het rapport kan handmatig of automatisch geüpload worden in de salarissoftware van jouw bedrijf. Hiervoor werken wij samen met o.a. LOKET, AFAS, SAP, VISMA NMBRS, UNIT4, Oracle en HR2day. Daarnaast bouwen wij continu nieuwe koppelingen, zie Integratiepartners voor meer informatie.

Is Fynch ook voor jouw organisatie de juiste fit?

Doe de Mobility Scan
Duurzaam reisgedrag stimuleren

CO2 rapportageverplichting

Fynch zorgt voor de kilometerregistratie en de CO2 uitstootrapportage van alle zakelijke mobiliteit.

Niet onbelangrijk nu de normerende regeling komt: wetgeving die bedrijven met meer dan 100 medewerkers gaat verplichten dit te monitoren en te rapporteren. Deze inzichten en de jaarrapportage geven wij real-time 24/7 terug aan onze klanten via de Fynch Impact Monitor.

Onze rapportages zijn in lijn met de eisen die de Rijksoverheid in het kader van de normerende regeling. Je leest hier alles over de Normerende Regeling Werkgebonden Personen Mobiliteit.

Duurzaam reisgedrag stimuleren

Stimuleren duurzaam en actief reizen

Fynch stimuleert medewerkers voor duurzaam gedrag. Dit doen we door inzicht te geven in diverse persoonlijk gedrag, door ons eigen Coin beloningsprogramma, en door flexibel instelbare mobiliteitsvergoedingen (KPI’s van jouw bedrijf).

Denk bij dit laatste aan bijvoorbeeld een hogere kilometervergoeding voor fietsen en rijden in een elektrische auto. Ons gedragsveranderingsprogramma is gebaseerd op de wetenschappelijke OBM methodologie.

Daag-uit-Fynch-foto

Geïntegreerde mobiliteitsoplossing

Eén app voor het registreren van je woon-werkverkeer, zakelijke ritten en thuiswerkdagen. Gecombineerd met voor iedere medewerkers een mobiliteitskaart op maat. Aangevuld met real-time inzicht in je kosten en CO2 uitstoot. Dat noemen wij een geïntegreerde mobiliteitsoplossing. Totaal uitbesteed aan Fynch. Uiteraard zijn de componenten uit ons platform ook als losse componenten beschikbaar.

ISO 27001

Privacy gewaarborgd

Fynch is ontwikkeld volgens het privacy first principe. Dit betekent dat de gebruiker te allen tijde de controle heeft over welke gegevens hij wel of niet wenst te delen met zijn werkgever. Er wordt niets automatisch geregistreerd, gelabeld of gedeeld zonder expliciete toestemming van de gebruiker. De gebruiker kan zelf instellen hoe lang de data door Fynch wordt bewaard en hoe je de app wenst te gebruiken.

Fynch is ISO27001 gecertificeerd.

Zie verder onze privacyverklaring.

Automatiseer het loggen én declareren van reisbewegingen en thuiswerkdagen

Bespaar tijd voor jezelf en je arbeidskrachten en maak mobiliteitsadministratie weer gebruiksvriendelijk.