Waarom Fynch?

Duurzaam reisgedrag stimuleren

Registreer al je ritten, CO2 en thuiswerkdagen automatisch

De Fynch App ondersteunt de medewerker dagelijks bij het registreren en declareren van zakelijke ritten, woon-werkverkeer en thuiswerkdagen. Werknemers besparen hiermee veel tijd en ergernis.

Waarom Fynch?

Bespaart tijd

Het declaratieproces zetten wij op autopilot. Wij stellen de Fynch App en Expense Configurator in volgens het mobiliteitsbeleid dat jouw bedrijf heeft.

Meer weten over tijdsbesparing met Fynch

Automatische rittenregistratie

Fynch ondersteunt medewerkers bij het registreren van woon-werk en zakelijke ritten, maar ook van thuiswerkdagen. Dit doet de Fynch App automatisch waardoor zowel de werknemer als de werkgever veel tijd bespaard.

Meer weten over automatische rittenregistratie met Fynch

Gedragsverandering

Fynch stimuleert medewerkers voor duurzaam gedrag. Dit doen we door inzicht te geven in diverse persoonlijk gedrag, door ons eigen Coin beloningsprogramma, en door flexibel instelbare mobiliteitsvergoedingen (KPI’s van jouw bedrijf).

Meer weten over gedragsverandering met Fynch

Wetenschappelijke onderbouwing

Hoe kan ik op een effectieve manier gedragsverandering in reisgedrag teweegbrengen? In onze zoektocht naar de beste methodologie zijn wij uitgekomen bij Organizational Behavior Management, een wetenschappelijke theorie over gedragsverandering.

Meer weten over de wetenschappelijke onderbouwing voor gedragsverandering

Geïntegreerde mobiliteitsoplossing

Eén app voor het registreren van je woon-werkverkeer, zakelijke ritten en thuiswerkdagen. Gecombineerd met voor iedere medewerkers een mobiliteitskaart op maat. Aangevuld met real-time inzicht in je kosten en CO-uitstoot.

Meer weten over de geïntegreerde mobiliteitsoplossing van Fynch

Privacy first

Fynch is ontwikkeld volgens het privacy first principe. Dit betekent dat de gebruiker te allen tijden de controle heeft over welke gegevens wel of niet worden gedeeld met de werkgever. Fynch is ook ISO27001 gecertificeerd.

Meer weten over privacy first principe van Fynch

Fynch in 3 stappen

1

Medewerkers downloaden de Fynch app en wij stellen de vergoedingen in op basis van het mobiliteitsbeleid. Alle thuiswerkdagen en trips worden automatisch of handmatig geregistreerd. Inclusief reisdoel en vervoersmiddel.

 

 

2
Reiskostenvergoeding App

De medewerker controleert de ritten en thuiswerkdagen en declareert eenvoudig vanuit de app. Fynch berekent automatisch de maandvergoeding die via het salaris wordt uitbetaald.
Met duurzame trips worden Fynch Coins verdiend. Deze kunnen worden ingeruild voor beloningen in de Fynch Shop.

 

 

3
fynch-expense-configurator

De werkgever krijgt op geaggregeerd en geanonimiseerd niveau inzicht in CO2 -uitstoot en andere mobiliteits-KPI’s. Medewerkers declareren hun zakelijke en woon-werkritten simpeler en sneller. Fynch koppelt met de salaris software.

 

 

Fynch Plug & Play

Vraag aan