Waarom Fynch?

Fynch neemt werk uit handen en levert belangrijke voordelen op. Allereerst helpt het eenvoudig te voldoen aan de CO2-rapportageverplichtingen zoals de WPM en CSRD die voorschrijven. Maar Fynch doet nog veel meer: het is een perfecte oplossing voor het administreren en declareren van kilometers en thuiswerkdagen, en het instellen van variabele kilometervergoedingen. Zo wordt gezond reisgedrag beloond.

Automatische en gemakkelijke registratie

Beter administratie en declaratie proces

Fynch automatiseert het registreren en declareren van woon-werk,  zakelijke ritten en thuiswerkdagen van de medewerker. Wij stellen de Fynch App en Mobility Configurator in volgens het mobiliteitsbeleid van jouw bedrijf. Aangevuld met real-time inzicht in je kosten en CO2-uitstoot en indien gewenst gecombineerd met voor iedere medewerkers een mobiliteitskaart op maat. Zo bespaart zowel de werknemer als de werkgever tijd, wordt het process vereenvoudigd en ontvang je zo een geïntegreerde mobiliteitsoplossing.

Eenvoudig voldoen aan CO2 reductie wetgeving

De Nederlandse Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit (WPM) vereist werkgevers om mobiliteit gerelateerde data uit verschillende bronnen te verzamelen en te verwerken. Daarnaast verplicht de EU wetgeving Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) grote bedrijven vanaf 2024 jaarlijks te rapporteren over ESG onderwerpen zoals CO2-uitstoot, emissies van mobiliteit, impact op biodiversiteit en mensenrechten.

Fynch biedt een eenvoudige oplossing om inzicht te krijgen in mobiliteit, en de bijbehorende CO2-uitstoot.

Aantrekkelijk werkgeverschap

Hoe kan ik op een effectieve manier gedragsverandering in reisgedrag teweegbrengen? Hiervoor implementeren we de Organizational Behavior Management (OBM) methodologie, een wetenschappelijke theorie over gedragsverandering.

Fynch stimuleert medewerkers voor duurzaam gedrag. Dit doen we door inzicht te geven in diverse persoonlijk gedrag, door ons eigen Coin beloningsprogramma, en door flexibel instelbare mobiliteitsvergoedingen (KPI’s van jouw bedrijf).

 

Wacht niet tot 1 juli

Regel vandaag nog voor uw bedrijf de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM)