Waarom Fynch?

Fynch biedt jouw organisatie een oplossing voor het beter administreren en declareren van kilometers en thuiswerkdagen, helpt je eenvoudig te voldoen aan de CO2-rapportage en reductie wetgevingen en maakt jouw een aantrekkelijke werkgever.​

Automatische en gemakkelijke registratie

Beter administratie en declaratie process

Fynch automatiseert het registreren en declareren van woon-werk,  zakelijke ritten en thuiswerkdagen van de medewerker. Wij stellen de Fynch App en Mobility Configurator in volgens het mobiliteitsbeleid dat jouw bedrijf. Aangevuld met real-time inzicht in je kosten en CO2-uitstoot en indien gewenst gecombineerd met voor iedere medewerkers een mobiliteitskaart op maat. Zo bespaart zowel de werknemer als de werkgever tijd, wordt het process vereenvoudigd en ontvang je zo een geïntegreerde mobiliteitsoplossing.

Eenvoudig voldoen aan CO2 reductie wetgeving

De Nederlandse Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit (WPM) vereist werkgevers om mobiliteit gerelateerde data uit verschillende bronnen te verzamelen en te verwerken. Daarnaast verplicht de EU wetgeving Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) grote bedrijven vanaf 2024 jaarlijks te rapporteren over ESG onderwerpen zoals CO2-uitstoot, emissies van mobiliteit, impact op biodiversiteit en mensenrechten.

Fynch biedt een eenvoudige oplossing om inzicht te krijgen in mobiliteit, en de bijbehorende CO2-uitstoot.

Aantrekkelijk werkgeverschap

Hoe kan ik op een effectieve manier gedragsverandering in reisgedrag teweegbrengen? Hiervoor implementeren we de Organizational Behavior Management (OBM) methodologie, een wetenschappelijke theorie over gedragsverandering.

Fynch stimuleert medewerkers voor duurzaam gedrag. Dit doen we door inzicht te geven in diverse persoonlijk gedrag, door ons eigen Coin beloningsprogramma, en door flexibel instelbare mobiliteitsvergoedingen (KPI’s van jouw bedrijf).

 

Is Fynch ook de volgende stap voor jouw organisatie?

Fynch in 3 stappen

1

Medewerkers downloaden de Fynch app en wij stellen de vergoedingen in op basis van het mobiliteitsbeleid. Alle thuiswerkdagen en trips worden automatisch of handmatig geregistreerd. Inclusief reisdoel en vervoersmiddel.

 

 

2
Reiskostenvergoeding App

De medewerker controleert de ritten en thuiswerkdagen en declareert eenvoudig vanuit de app. Fynch berekent automatisch de maandvergoeding die via het salaris wordt uitbetaald.
Met duurzame trips worden Fynch Coins verdiend. Deze kunnen worden ingeruild voor beloningen in de Fynch Shop.

 

 

3
fynch-expense-configurator

De werkgever krijgt op geaggregeerd en geanonimiseerd niveau inzicht in CO2 -uitstoot en andere mobiliteits-KPI’s. Medewerkers declareren hun zakelijke en woon-werkritten simpeler en sneller. Fynch koppelt met de salaris software.