Geïntegreerde Mobiliteitsoplossing

Daag-uit-Fynch-foto

Eén app voor het registreren van je woon-werkverkeer, zakelijke ritten en thuiswerkdagen. Gecombineerd met voor iedere medewerkers een mobiliteitskaart op maat. Aangevuld met real-time inzicht in je kosten en CO2 -uitstoot. Dat noemen wij een geïntegreerde mobiliteitsoplossing. Totaal uitbesteed aan Fynch.

Hoe we dat doen? Bekijk het hier.

Op dit moment werken wij samen met deze mobiliteitskaarten, staat jouw kaart hier niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

 

Fynch in 3 stappen

1

Medewerkers downloaden de Fynch app en wij stellen de vergoedingen in op basis van het mobiliteitsbeleid. Alle thuiswerkdagen en trips worden automatisch of handmatig geregistreerd. Inclusief reisdoel en vervoersmiddel.

 

 

2
Reiskostenvergoeding App

De medewerker controleert de ritten en thuiswerkdagen en declareert eenvoudig vanuit de app. Fynch berekent automatisch de maandvergoeding die via het salaris wordt uitbetaald.
Met duurzame trips worden Fynch Coins verdiend. Deze kunnen worden ingeruild voor beloningen in de Fynch Shop.

 

 

3

De werkgever krijgt op geaggregeerd en geanonimiseerd niveau inzicht in CO2 -uitstoot en andere mobiliteits-KPI’s. Medewerkers declareren hun zakelijke en woon-werkritten simpeler en sneller. Fynch koppelt met de salaris software.

 

 

Benieuwd naar hoe je eenvoudig een mobiliteitsplan opstelt?