Zet reductie van COen declaratie van ritten en thuiswerkdagen op autopilot

Automatiseer het loggen én declareren van reisbewegingen en thuiswerkdagen. Fiscal proof en geheel conform de nieuwe CO2 rapportage wetgeving. Krijg inzicht in de CO2-uitstoot van alle bedrijfsmobiliteit. Want elke reis telt.

Het Fynch Mobiliteitsplatform

Automatische en gemakkelijke registratie

Fynch App

Fynch zet het registreren van CO2-uitstoot, reizen en thuiswerkdagen op autopilot en brengt alles nauwkeurig in kaart. Handig voor je administratie en je werknemers hebben er geen omkijken naar. Zij beslissen zelf op welke manier hun reisgedrag geregistreerd wordt: handmatig, volledig automatisch of via de start-stop functie.

Meer weten over de Fynch App
Aanpasbaar aan jouw mobiliteitsbeleid

Fynch Mobility Configurator

Samen met jou kunnen wij de business rules (zoals hoogte vergoedingen per modaliteit en thuiswerken) opstellen in onze Mobility Configurator. Medewerkers registreren dagelijks al hun zakelijke reizen, woon-werk verkeer en thuiswerkdagen via de Fynch app. Fynch berekent maandelijks de hoogte van de reis- en thuiswerkvergoeding.

Meer weten over de Fynch Mobility Configurator
Declaration-Hub-Fynch-Mobiliteitsplatform

Fynch Declaratie Module

Voldoe aan de belastingregels voor het uitkeren van netto reiskostenvergoeding en koppel aan je HR-systeem (inclusief excessenrapport). Fiattering van de declaraties verloopt via jouw HR-systeem of de management portal van Fynch, waarna deze wordt uitbetaald. Simpel, toch?

Meer weten over de Fynch Declaratie Module
CO2-Dashboard

Fynch Impact Monitor

Met Fynch krijg je geanonimiseerd en geaggregeerd inzicht in alle bedrijfsmobiliteit van jouw werknemers. Wij berekenen precies hoeveel CO2-uitstoot hierbij komt kijken. Wel zo handig, natuurlijk, met de Nederlandse Rapportageverplichting WPM voor bedrijven met meer dan 100 werknemers in het vooruitzicht en de Europese Corporate Sustainability Reporting Directive – CSRD wetgeving.

Meer weten over het Fynch Impact Monitor
Beloon duurzaam en actief reisgedrag

Fynch Gedragsveranderingsprogramma

Krijg inzicht in de ontwikkeling van persoonlijke CO2-footprint, reisgedrag en vitaliteit. Als kers op de taart belonen we je medewerkers ook nog eens voor duurzaam en actief reisgedrag. Medewerkers verdienen Fynch Coins voor fietsen, wandelen, thuiswerken, reizen met OV en buiten de spits. Fynch daagt jouw medewerkers uit het reisgedrag te verduurzamen middels gamification.

Meer weten over het Fynch Gedragsveranderingsprogramma

Mobiliteitsbudget

Fynch biedt een innovatieve manier om je medewerkers een flexibel mobiliteitsbudget te geven. Als werkgever bepaal jij de hoogte van het mobiliteitsbudget. Wij doen de rest.

Meer weten over het Mobiliteitsbudget
Mobility-Services-Fynch-mobiliteitsplatform

Mobiliteitskaart

Faciliteren van openbaar vervoer, fiets en deelmobiliteit. Beheer mobiliteitskaarten en krijg advies op uw mobiliteitsbeleid. Een platform voor alle mobiliteit!

Meer weten over de Mobiliteitskaart

Fynch Plug & Play

Angie Breugelmans - Sustainability Manager Volvo, kiest voor Fynch Mobility

"Wat ik het leukst vind aan Fynch is de flexibiliteit die het biedt. Er is voor ieder iets passends!"

Angie Breugelmans - Sustainability Manager Volvo, kiest voor Fynch Mobility

Angie Breugelmans, Sustainability Manager, Volvo Trucks Nederland

Lees de volledige klant case hier

Gemak

De innovatieve Fynch App registreert volautomatisch alle trips en thuiswerkdagen van jouw werknemers. Fynch herkent zelf of je fietst, wandelt, met het OV of met de auto reist. Ook biedt dit inzicht in alle aan mobiliteit gerelateerde CO2-uitstoot van jouw bedrijf.

Verwerk administratie zonder zorgen

Op basis van het geregistreerde reisgedrag en de hoogte van de vergoedingen die bij jouw bedrijf gelden, wordt de reiskostenvergoeding door ons berekend. Deze schiet je vervolgens heel eenvoudig in het salarissysteem in. Hierdoor vergoed je alleen nog maar onbelaste ritten en thuiswerkdagen die daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Bewijslast voor de belastingdienst wordt automatisch gegenereerd.

Analyseer reisgedrag en stuur bij

Geen moeilijke analyses, maar real-time inzicht in reisgedrag en CO2-uitstoot. Stuur bij en optimaliseer waar nodig om jouw kosten en CO2-footprint te minimaliseren. Gegevens zijn volledig geanonimiseerd en geaggregeerd.

Gamify mobiliteit met beloningen

Het blijft één van de grootste uitdagingen voor mobiliteitsprofessionals: hoe kan ik op een effectieve manier gedragsverandering omtrent reisgedrag teweeg brengen? Met Fynch worden werknemers in de app met Fynch Coins beloond voor duurzaam en actief reizen. Deze coins kunnen worden uitgeven aan een scala van duurzame producten en incentives.

Duurzaam reisgedrag stimuleren
Daag-uit-Fynch-foto

Hybride werken. Zonder administratief gedoe.

Bedrijven willen vasthouden aan het hybride werken, iets waarvan men tijdens de coronapandemie de voordelen heeft ervaren. Dit vraagt om een nieuwe manier van
onkosten vergoeden.

Met Fynch kun jij vasthouden aan je huidige processen omtrent hybride werken, terwijl jij de registratie en administratie van onkostenvergoedingen automatiseert. Wel zo handig, zeker nu ook de Normerende Regeling Werkgebonden Personenmobiliteit (NRWP) voor de deur staat.

Volledig aanpasbaar aan jouw mobiliteitsbeleid

Elk mobiliteitsbeleid is uniek, zo ook het jouwe. Het komt dus goed uit dat Fynch volledig instelbaar is op basis van de vergoedingen uit jullie CAO en/of mobiliteitsregeling. Ook beschikken wij over een groot aantal best practices vanuit de branche. Kom je er dus zelf niet uit, dan staan onze experts klaar om jouw mobiliteitsbeleid naar een volgend niveau te tillen.

Yoeri-Schenau-Sustainability-Lead-Arcadis

“Verduurzaming van onze mobiliteit is een proces waarin we elke keer weer gaan voor een volgende hogere ambitie. Fynch is een belangrijke partner in crime op dit vlak”

Yoeri-Schenau-Sustainability-Lead-Arcadis

Yoeri Schenau, Sustainability Lead, Arcadis

Lees de volledige klant case hier

Integreer Fynch in jouw HR-software

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij ervoor gezorgd dat Fynch gemakkelijk te koppelen is aan jouw HR-software. Medewerkers kunnen hun declaraties direct via een API-koppeling het salarissysteem inschieten. Alternatief: medewerkers downloaden een declaratierapport vanuit de app en uploaden deze als bijlage in de salarisadministratie.