Fynch Modules

Het Fynch Mobility platform is flexibel en schaalbaar omdat het is opgebouwd uit overzichtelijke modules.

Fynch modules

De Fynch Mobility modules

Automatische en gemakkelijke registratie

Fynch App en Web

Fynch zet het registreren van CO2-uitstoot, reizen en thuiswerkdagen op autopilot en brengt alles nauwkeurig in kaart. Handig voor je administratie en je werknemers hebben er geen omkijken naar. Zij beslissen zelf op welke manier hun reisgedrag geregistreerd wordt: handmatig, volledig automatisch of via de start-stop functie.

Meer weten over de Fynch App en Web Portal
Aanpasbaar aan jouw mobiliteitsbeleid

Fynch Expense Configurator

Samen met jou kunnen wij de vergoedingsregels voor thuiswerken, woonwerk en zakelijke ritten per modaliteit instellen. Medewerkers registreren dagelijks al hun zakelijke reizen, woon-werk verkeer en thuiswerkdagen via de Fynch app of web applicatie. Fynch berekent maandelijks de hoogte van de reis- en thuiswerkvergoeding.

Meer weten over de Fynch Expense Configurator
Declaration-Hub-Fynch-Mobiliteitsplatform

Fynch Declaratie Module

Voldoe aan de belastingregels voor het uitkeren van netto reiskostenvergoeding en koppel aan je HR-systeem (inclusief excessenrapport). Fiattering van de declaraties verloopt via jouw HR-systeem of de management portal van Fynch, waarna deze wordt uitbetaald. Simpel, toch?

Meer weten over de Fynch Declaratie Module
CO2-Dashboard

Fynch Analytics

In Fynch Analytics krijg je geanonimiseerd en geaggregeerd inzicht in alle bedrijfsmobiliteit van jouw werknemers. Wij berekenen precies hoeveel CO2-uitstoot hierbij komt kijken. Wel zo handig, natuurlijk, met de Nederlandse Rapportageverplichting WPM voor bedrijven met meer dan 100 werknemers en de Europese Corporate Sustainability Reporting Directive – CSRD wetgeving.

Meer weten over het Fynch Analytics
Beloon duurzaam en actief reisgedrag

Fynch Change Programma: Gedragsverandering van uw medewerkers

Medewerkers krijgen inzicht in de ontwikkeling van de persoonlijke CO2-footprint, reisgedrag en vitaliteit. Als kers op de taart belonen we hen ook nog eens voor duurzaam en actief reisgedrag. Medewerkers verdienen Fynch Coins voor fietsen, wandelen, thuiswerken, reizen met OV en buiten de spits. Fynch daagt jouw medewerkers uit het reisgedrag te verduurzamen middels gamification. Van moeten naar willen!

Meer weten over het Fynch Gedragsveranderingsprogramma

Mobiliteitsbudget

Fynch biedt een innovatieve manier om je medewerkers een flexibel mobiliteitsbudget te geven. Als werkgever bepaal jij de hoogte van het mobiliteitsbudget. Wij doen de rest.

Meer weten over het Mobiliteitsbudget

Volledig aanpasbaar aan jouw mobiliteitsbeleid

Elk mobiliteitsbeleid is uniek, zo ook het jouwe. Het komt dus goed uit dat Fynch volledig instelbaar is op basis van de vergoedingen uit jullie CAO en/of mobiliteitsregeling. Ook beschikken wij over een groot aantal best practices vanuit de branche. Kom je er dus zelf niet uit, dan staan onze experts klaar om jouw mobiliteitsbeleid naar een volgend niveau te tillen.

Integreer Fynch in jouw HR-software

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij ervoor gezorgd dat Fynch gemakkelijk te koppelen is aan jouw HR-software. Medewerkers kunnen hun declaraties direct via een API-koppeling het salarissysteem inschieten. Alternatief: medewerkers downloaden een declaratierapport vanuit de app en uploaden deze als bijlage in de salarisadministratie.

Angie Breugelmans - Sustainability Manager Volvo, kiest voor Fynch Mobility

"Fynch helpt ons om met elkaar de juiste mindset te creëren. De mindset die we ons eigen moeten maken is dat we minder reizen en als we reizen doen we dit zo duurzaam mogelijk."

Angie Breugelmans - Sustainability Manager Volvo, kiest voor Fynch Mobility

Angie Breugelmans, Sustainability Manager, Volvo Trucks Nederland

Lees de volledige klant case hier
Yoeri-Schenau-Sustainability-Lead-Arcadis

“Verduurzaming van onze mobiliteit is een proces waarin we elke keer weer gaan voor een volgende hogere ambitie. Fynch is een belangrijke partner in crime op dit vlak”

Yoeri-Schenau-Sustainability-Lead-Arcadis

Yoeri Schenau, Sustainability Lead, Arcadis

Lees de volledige klant case hier

Gemak

De innovatieve Fynch App registreert volautomatisch alle trips en thuiswerkdagen van jouw werknemers. Fynch herkent zelf of je fietst, wandelt, met het OV of met de auto reist. Ook biedt dit inzicht in alle aan mobiliteit gerelateerde CO2-uitstoot van jouw bedrijf.

Verwerk administratie zonder zorgen

Op basis van het geregistreerde reisgedrag en de hoogte van de vergoedingen die bij jouw bedrijf gelden, wordt de reiskostenvergoeding door ons berekend. Deze schiet je vervolgens heel eenvoudig in het salarissysteem in. Hierdoor vergoed je alleen nog maar onbelaste ritten en thuiswerkdagen die daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Bewijslast voor de belastingdienst wordt automatisch gegenereerd.

Analyseer reisgedrag en stuur bij

Geen moeilijke analyses, maar real-time inzicht in reisgedrag en CO2-uitstoot. Stuur bij en optimaliseer waar nodig om jouw kosten en CO2-footprint te minimaliseren. Gegevens zijn volledig geanonimiseerd en geaggregeerd.

Gamify mobiliteit met beloningen

Het blijft één van de grootste uitdagingen voor mobiliteitsprofessionals: hoe kan ik op een effectieve manier gedragsverandering omtrent reisgedrag teweeg brengen? Met Fynch worden werknemers in de app met Fynch Coins beloond voor duurzaam en actief reizen. Deze coins kunnen worden uitgeven aan een scala van duurzame producten en incentives.

Duurzaam reisgedrag stimuleren
Daag-uit-Fynch-foto

Automatiseer het registreren van CO2 uitstoot mobiliteit

Bespaar tijd voor jezelf en je arbeidskrachten en voldoe eenvoudig aan de CO2 rapportageverplichting.