Automatische rittenregistratie voor zakelijke reizen en thuiswerken

Het makkelijkst is een GPS box in jouw auto, deze houdt elke rit volautomatisch bij en je hoeft maar één keer per maand te synchroniseren.

Maar hoe zit het dan met de ritten die je met de fiets maakt, of wanneer je te voet gaat? Dan is er nog steeds handwerk nodig.

Fynch ondersteunt medewerkers bij het registreren van woon-werk en zakelijke ritten, maar ook van thuiswerkdagen. Dit doet de Fynch App automatisch waardoor zowel de werknemer als de werkgever veel tijd wordt bespaard.

De werknemer blijft te allen tijde alle controle houden over welke reizen worden geregistreerd en gerapporteerd en welke niet.

Hoe de app registreert en hoe de werknemer grip houdt op zijn/haar data zie je hier.

Automatische declaratie

Het declareren van zakelijke- en woon-werk ritten is een maandelijks terugkerende klus waar veel mensen tegenop zien. Het is voor de medewerker of ZZP’er een tijdrovende en saaie klus, HR en Finance moeten de declaratie vervolgens controleren omdat het foutgevoelig is.

Bij een bedrijf van 600 medewerkers kost dit in totaal gauw 2FTE per maand!

Wanneer je registratie van reisbewegingen doet met een app, is het declareren ook een peulenschil. Bij de app van Fynch is het mobiliteitsbeleid van jouw onderneming eenvoudig in te stellen. Zo wordt ook een gedifferentieerd kilometerbeleid foutloos en automatisch toegepast.

De declaratie gebeurt handmatig of automatisch elke maand, excessen komen vanzelf bovendrijven. Fraude is (bijna) onmogelijk en de gewonnen tijd is groot.

Word aantrekkelijker als werkgever!

Veel van onze klanten vragen ons advies. Wij hebben dus veel inzage in de budgetten en verschillende manieren hoe werkgevers tegenwoordig hun mobiliteitsbeleid inrichten. Een voorbeeld vind je hiernaast.

Een gedifferentieerde kilometervergoeding is helemaal van deze tijd:

  1. Als werkgever ben je duurzaam bezig, dat trekt mensen aan
  2. Medewerkers worden beloond voor duurzaam gedrag
  3. Je voldoet aan alle wet- en regelgeving. Nu en in de toekomst
  4. Je bespaart tijd en geld door automatische ritregistratie en declaraties

Is Fynch ook de volgende stap voor jouw organisatie?

Werkgevers die al het goede voorbeeld geven

bmw-financial-services-logo bcd-travel-logo duravermeer-logo Gemeente Beekdalen logo Volvo Group Netherlands BV x Fynch qpark logo
bmw-financial-services-logo bcd-travel-logo duravermeer-logo Gemeente Beekdalen logo Volvo Group Netherlands BV x Fynch qpark logo