Alle Reward Partners

ONWINE

ONWINE opgericht door Casper, Gijs en Aad is hét platform waar je wijn direct bij de wijnboer bestelt. Zonder tussenpersoon en vooral zonder onnodige ketenkosten. De kleine wijnboeren van ONWINE ontvangen het eerlijke en volledige bedrag voor hun producten. De transactie is direct tussen jou en de wijnboer en zij pakken jouw bestelling zelf in en versturen hem direct naar jouw voordeur. Sla de onnodige tussenpartij over en bestel direct bij de wijnmaker voor een eerlijke (wijn)wereld!

In februari 2021 startten we met 15 bevriende wijnboeren in Piemonte en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig platform met een aanbod van talloze wijnboeren uit alle streken van Italie die naar liefhebbers in Nederland, België en Duitsland kunnen verzenden.

Onze doel is om die groei voort te zetten en nog veel meer wijnboeren en wijnliefhebbers te verbinden en zo de wijnwereld nog verder op te schudden!

Met duurzaam reisgedrag krijg je 20% korting op een van de drie Luxe Wijnpakketten in de Fynch app.

Bezoek website
ONWINE x Fynch Wit

Meer partners

Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen.

Meer informatie
Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie
Watt Mobility

WATT is de stadsfiets om erop uit te gaan. Iedere dag weer. Fluitend naar je werk. Wind mee in de stijl die bij je past. Onbezorgd elektrisch.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?