Alle Reward Partners

Asured

Ga wereldwijd zorgeloos op pad met huur- en of deelauto’s en weet dat je met de afkoop eigen risicoverzekering van Asured verzekerd bent tegen het verlies van jouw borg of eigen risico!

Als “vrienden van Fynch” geniet je van € 34,50 korting op een jaarpolis (€ 115,50 ipv € 150,-) én krijg je een “slimme” bagagelabel ter waarde van €10.- cadeau. Niet zomaar een bagage label, maar een die zorgt dat als je iets kwijtraakt – de vinder direct contact met je op kan nemen!

Dat is nog eens zorgeloos op pad gaan!

Bezoek website
asured-logo

Meer partners

ONWINE

ONWINE is een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld.

Meer informatie
Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie
Watt Mobility

WATT is de stadsfiets om erop uit te gaan. Iedere dag weer. Fluitend naar je werk. Wind mee in de stijl die bij je past. Onbezorgd elektrisch.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?