Duurzaamheid Regelgeving

Fynch Lunch & Learn met experts van BMW en PwC

De derde Fynch Expert Sessies!

Op 24 september organiseren wij voor de derde keer bij ons op kantoor de Fynch Expert Sessies!

Eerdere sessies waren een groot succes met inspirerende sprekers, leuke deelnemers en gasten en een heerlijke lunch. De laatste versie is tot nu toe altijd de beste (zonder de eerste te kort te doen), dat is nu ook zo!

Hieronder vind je meer informatie over de inhoud van deze sessie en hoe je je kunt aanmelden.

Wat ga je leren?

🔮 The Future of Mobility. In 2032 heeft Nederland 19 miljoen inwoners en hebben werkgevers voor het eerst in de geschiedenis te maken met 5 generaties werknemers op de werkvloer. Elk met hun eigen wensen en behoeftes, ook op het gebied van mobiliteit. Welke keuzes maken wij en welke rol speelt duurzaamheid daarin?  De markt voor nieuwe manieren voor vervoer is enorm in beweging. De teller voor elektrische voertuigen zal in 2032 naar 8 miljoen gaan, in 2035 mogen er immers geen fossiele brandstof auto’s verkocht worden. Dat vraagt om 10x zoveel laadpalen als nu. Wat betekent dit? Nemen we afscheid van de auto of is het juist dé oplossing als mobiele thuisbatterij voor ons overbelaste energienetwerk? Antwoord op deze vraag en meer krijg je van:
– Greo Belgers, CMIO van BMW Financial Services

🌳 Duurzaamheid, CSRD, ESG: deze begrippen zijn niet meer weg te denken en nemen een steeds belangrijkere plek in de besluitvorming van organisaties. De rapportage van niet-financiële informatie wordt in de EU net zo belangrijk als de traditionele financiële verslaglegging en moet van dezelfde kwaliteit worden. Dat is het doel van de Corporate Sustainable Reporting Directive (CSRD). Waar moet je rekening mee houden, wat is de dubbele materialiteitsanalyse en hoe draagt dit bij aan het verder vormgeven van een duurzaamheidsstrategie? Je leert het van:
– Denise Kors, Tax Director ESG bij PwC

Wie zijn de experts?

Denise Kors, Tax Director PwC

Denise Kors PwC

Denise Kors is director binnen PwC met een focus op Environmental, Social & Governance (ESG). In haar rol adviseert zij binnen het domein van ESG waar strategie en regelgeving samenkomen. Ook begeleidt zij verschillende (branche)organisaties in hun route richting CSRD.

Denise heeft gespecialiseerde ervaring in publiek-private samenwerkingsverbanden, stakeholdersvelden en het bouwen van ecosystemen.
Haar ervaring zet ze in om verschillende (branche)organisaties te begeleiden in hun route richting CSRD.

 

Greo Belgers CMIO en Boardmember bij BMW Financial Services

Greo Belgers BMW

 

Greo Belgers is CMIO (Chief Marketing & Innovation Officer) en Boardmember bij BMW Financial Services.

Nederland in 2032 wordt hier en nu gemaakt. De keuzes die wij vandaag maken bepalen onze leefomgeving en kwaliteit van morgen. We staan voor vraagstukken die ingrijpende impact zullen hebben. Dat eist aanpassingsvermogen, nu nadenken over toekomstige vraagstukken en (hopelijk) samen met elkaar de juiste beslissingen nemen. Greo Belgers is Chief Marketing & Innovation Officer en Boardmember bij BMW Financial Services en heeft in zijn rol een focus op strategie, duurzaamheid en innovatie. Zijn werkverleden loopt dwars door diverse sectoren en altijd op het snijvlak digitale innovatie, duurzaamheid en creativiteit. Elk vraagstuk begint voor hem met de zijnsvraag, de meest oorspronkelijkste vraag volgens Greo voor elk toekomstscenario.

 

 

 

Wij kijken uit naar je komst!

🗓 24 september 2024

🕙 11:30 – ca. 14:45

🥙 Lunch inbegrepen (vegetaris)

📍Europalaan 100, 3526 KS Utrecht

Kosteloos voor HR-, MVO- en Duurzaamheid-professionals.

Gerelateerde berichten

Serge van den Berg Serge van den Berg
05-04-2024
Persbericht: Beloningsmaatregel verkeershinder A7
Johannes de Bruin Johannes de Bruin
02-04-2024
Rittenregistratie met je HR-pakket