Alle Reward Partners

Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen. Fietsen, lopen, reizen met het openbaar vervoer en elektrisch rijden (van e-bike tot auto) zijn allemaal manieren waarop je milieuvriendelijk kan reizen. Het doel is om uitstoot van CO2 en fijnstof terug te dringen. En dat niet alleen; ook bevordert het deelnemen aan Mobimiles de vitaliteit en gezondheid van medewerkers.

 

De kilometers die op een duurzame manier worden afgelegd en geregistreerd met Fynch, worden beloond met Mobimiles spaarpunten. Deze spaarpunten, ofwel mobimiles, kunnen worden ingewisseld voor artikelen in onze webshop. De artikelen worden ook nog eens thuis of op het werk bezorgd door een duurzaam opererende pakketbezorger, zoals een fietskoerier.

Bezoek website
closeup-casual-man-legs-riding-classic-bike-city-road-1-scaled

Meer partners

ONWINE

ONWINE is een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld.

Meer informatie
Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie
Watt Mobility

WATT is de stadsfiets om erop uit te gaan. Iedere dag weer. Fluitend naar je werk. Wind mee in de stijl die bij je past. Onbezorgd elektrisch.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?