Alle Reward Partners

Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen. Fietsen, lopen, reizen met het openbaar vervoer en elektrisch rijden (van e-bike tot auto) zijn allemaal manieren waarop je milieuvriendelijk kan reizen. Het doel is om uitstoot van CO2 en fijnstof terug te dringen. En dat niet alleen; ook bevordert het deelnemen aan Mobimiles de vitaliteit en gezondheid van medewerkers.

 

De kilometers die op een duurzame manier worden afgelegd en geregistreerd met Fynch, worden beloond met Mobimiles spaarpunten. Deze spaarpunten, ofwel mobimiles, kunnen worden ingewisseld voor artikelen in onze webshop. De artikelen worden ook nog eens thuis of op het werk bezorgd door een duurzaam opererende pakketbezorger, zoals een fietskoerier.

Bezoek website
Duurzaam reisgedrag stimuleren

Meer partners

Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie
Watt Mobility

WATT is de stadsfiets om erop uit te gaan. Iedere dag weer. Fluitend naar je werk. Wind mee in de stijl die bij je past. Onbezorgd elektrisch.

Meer informatie
Phatfour

Nederlandse e-bikes die staan voor goede kwaliteit, uniek design en prettige zithoogte

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?

Neem contact op