Alle Reward Partners

Suite702

SUITE702 is opgericht door Shirley Muijrers en Olaf Arkauer. Zij wonen samen met twee kids in Amsterdam. Shirley is een textiel ontwerper met een passie voor kleur en materialen. Olaf heeft een achtergrond in branding.

Samen bundelen ze deze krachten om vernieuwing, kleur en luxe bij een breed publiek toegankelijk te maken.

Met een luxe collectie duurzaam bed & badtextiel biedt SUITE702 de ervaring van een 5* hotelsuite, thuis. Vanuit hun studio in Amsterdam ontwikkelen Shirley en Olaf een kleurrijke collectie met luxe items waarmee ze het leven in (en om) het bed vieren.

Bezoek website
Suite702-image

Meer partners

ONWINE

ONWINE is een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld.

Meer informatie
Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen.

Meer informatie
Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?