Alle Reward Partners

FarmedToday

Veel initiatieven zijn erop gericht om winkels en supermarkten te helpen en dat is ontzettend fijn. Maar je wilt natuurlijk ook iets kunnen doen voor de lokale ondernemers die de lokale producten verbouwen.

Degene die vroeg opstaan om de koeien te melken, de gewassen te oogsten en de kippen voeren. Gelukkig zijn daar ook mogelijkheden voor.

Farmed Today is daar er eentje van. De missie van Farmed Today is om mensen meer toegang te geven tot een diverse selectie van lokale producten, de marges van kleinschalige voedselproducenten te verhogen en voedselverspilling tegen te gaan.

Het leuke aan Farmed Today is dat zij ook een community opbouwen door middel van een online platform. Je kan elkaar dus tips en tricks geven.

Bezoek website
Farmed-Today-image

Meer partners

ONWINE

ONWINE is een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld.

Meer informatie
Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen.

Meer informatie
Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?