Alle Reward Partners

FarmedToday

Veel initiatieven zijn erop gericht om winkels en supermarkten te helpen en dat is ontzettend fijn. Maar je wilt natuurlijk ook iets kunnen doen voor de lokale ondernemers die de lokale producten verbouwen.

Degene die vroeg opstaan om de koeien te melken, de gewassen te oogsten en de kippen voeren. Gelukkig zijn daar ook mogelijkheden voor.

Farmed Today is daar er eentje van. De missie van Farmed Today is om mensen meer toegang te geven tot een diverse selectie van lokale producten, de marges van kleinschalige voedselproducenten te verhogen en voedselverspilling tegen te gaan.

Het leuke aan Farmed Today is dat zij ook een community opbouwen door middel van een online platform. Je kan elkaar dus tips en tricks geven.

Bezoek website
Farmed-Today-image

Meer partners

Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie
Watt Mobility

WATT is the city bike to get out and about. Every day. Whistling to work. Wind with the style that suits you. Carefree electric.

Meer informatie
Watt Mobility

WATT is de stadsfiets om erop uit te gaan. Iedere dag weer. Fluitend naar je werk. Wind mee in de stijl die bij je past. Onbezorgd elektrisch.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?

Neem contact op