Alle Reward Partners

Iron Roots

Iron Roots is in 2017 opgericht door vrienden die het zat waren dat meer dan 90% van alle sportkleding gemaakt is van plastic.

Toen ze op zoek gingen naar alternatieven, konden we die niet vinden, dus besloten ze het heft in eigen handen te nemen. Door design, functionaliteit en duurzaamheid te combineren, streven ze ernaar om de beste sportkleding te creëren.

Iron Roots maken sportkleding van stoffen die geen microplastics loslaten. Dit betekent dat er geen kleine stukjes vervuilend plastic vrijkomen bij elke wasbeurt.

Ze besparen ook CO2-uitstoot. Sommige van hun sportkleding bespaart zelfs meer dan 60% CO2 tijdens de productie in vergelijking met polyester kleding.

Bezoek website
Iron-Roots-image

Meer partners

ONWINE

ONWINE is een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld.

Meer informatie
Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen.

Meer informatie
Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?