Alle Reward Partners

Blooms out of the Box

Simon Speelman en Erna Ebbinge kregen het idee voor Blooms out of the Box, toen ze bedachten dat het superfijn zou zijn dat wanneer je bloemen en planten verstuurt, je er dan ook meteen een pot of vaas bij kunt geven.
Of nog beter; dat je de verzendverpakking kunt gebruiken als pot of vaas. Zo gebruik je geen extra grondstoffen, die meteen weer worden weggegooid. En heeft alles een dubbele functie.
Bezoek website
Blooms-out-of-the-Box-image

Meer partners

ONWINE

ONWINE is een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld.

Meer informatie
Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen.

Meer informatie
Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?