Alle Reward Partners

Tribes

Vroeger waren flexibele kantoren eigenlijk maar saai. Een bureau, een computer en een stoel werden in een wit hok gezet, en men had een ‘kantoor’. En als je geluk had, dan hing er een schilderijtje aan de muur.

Het begon allemaal toen Eduard Schaepman en Jasper Bekkering in dat soort hokjes stonden. Het tweetal dacht hetzelfde: dit kan anders. Op dat moment wisten ze het nog niet, maar het was het begin van een heel nieuw tijdperk van flexibele kantoren.

Geïnspireerd door de geschiedenis van zijn eigen familie, verdiepte Eduard zich in nomadisch gedrag. Hij las over de inheemse nomadische stammen, en wilde hun wijsheid en schoonheid delen met de rest van de wereld.

Dat combineerden ze met een geweldige plek om te werken, en zodoende is Tribes Inspiring Workplaces ontstaan: een plek waar Business Nomaden kunnen werken, ontmoeten en verbinden in een inspirerende omgeving. Waar de business hen ook brengt. Sindsdien hebben Eduard en Jasper verschillende mijlpalen gepasseerd.

Bezoek website
Tribes-image

Meer partners

ONWINE

ONWINE is een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld.

Meer informatie
Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen.

Meer informatie
Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?