Alle Reward Partners

Tribes

Vroeger waren flexibele kantoren eigenlijk maar saai. Een bureau, een computer en een stoel werden in een wit hok gezet, en men had een ‘kantoor’. En als je geluk had, dan hing er een schilderijtje aan de muur.

Het begon allemaal toen Eduard Schaepman en Jasper Bekkering in dat soort hokjes stonden. Het tweetal dacht hetzelfde: dit kan anders. Op dat moment wisten ze het nog niet, maar het was het begin van een heel nieuw tijdperk van flexibele kantoren.

Geïnspireerd door de geschiedenis van zijn eigen familie, verdiepte Eduard zich in nomadisch gedrag. Hij las over de inheemse nomadische stammen, en wilde hun wijsheid en schoonheid delen met de rest van de wereld.

Dat combineerden ze met een geweldige plek om te werken, en zodoende is Tribes Inspiring Workplaces ontstaan: een plek waar Business Nomaden kunnen werken, ontmoeten en verbinden in een inspirerende omgeving. Waar de business hen ook brengt. Sindsdien hebben Eduard en Jasper verschillende mijlpalen gepasseerd.

Bezoek website
Tribes-image

Meer partners

Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie
Watt Mobility

WATT is the city bike to get out and about. Every day. Whistling to work. Wind with the style that suits you. Carefree electric.

Meer informatie
Watt Mobility

WATT is de stadsfiets om erop uit te gaan. Iedere dag weer. Fluitend naar je werk. Wind mee in de stijl die bij je past. Onbezorgd elektrisch.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?

Neem contact op