Alle Reward Partners

Wollaa

Wollaa’s stimuleren op een natuurlijke wijze de gezondheid van de baby. Dat vormt voor ons een belangrijke drijfveer. Daarnaast proberen wij net als zovelen in ons dagelijks leven onze footprint zo klein mogelijk te houden voor de leefbaarheid van de aarde voor nu en in de toekomst.

Dit principe hanteren ze ook bij Wollaa. Zo is Wollaa in 2018 door Ingrid Ellinger en Ans Gademan ‘in de wereld gezet’ en vanaf april 2019 door Ans Gademan voortgezet.

Vanuit de beroepsachtergrond en de belangstelling voor het jonge kind, gezondheid, natuur, duurzaamheid en textiele werkvormen is Wollaa tot stand gekomen. Met passie en liefde worden de Wollaa’s verantwoord, ambachtelijk, basic en aantrekkelijk vervaardigd, waarbij vanzelfsprekend de veiligheidsaspecten van je baby voorop staan.

Bezoek website
Wollaa-image

Meer partners

ONWINE

ONWINE is een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld.

Meer informatie
Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen.

Meer informatie
Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?