Alle Reward Partners

Sustainable Fashion Gift Card

De Sustainable Fashion Gift Card is in 2020 opgericht door Nanette Hogervorst en onderdeel van Fashion platform Our World. Van 2017-2019 was zij een online magazine, waarmee Nanette met artikelen en events bewustwording over duurzaamheid wilde creëeren.

Met de Sustainable Fashion Gift Card reikt zij consumenten nu een concrete tool aan om verduurzaming van de industrie te bevorderen. Tegelijkertijd  is de SFGC een community met fashion pioniers en experts die elkaar inspireren op gebied van duurzaamheid en business.

Bezoek website
Sustainable-Fashion-Gift-Card-image

Meer partners

ONWINE

ONWINE is een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld.

Meer informatie
Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen.

Meer informatie
Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?