Alle Reward Partners

Retulp

Let’s just cancel single use plastic. Okay? Om de plastic soep bij de bron aan te pakken en wegwerpverpakkingen terug te dringen inspireert Retulp om een aantrekkelijke herbruikbare alternatieven te gebruiken.

Retulp levert sinds 2015 duurzame drinkflessen en thermosbekers als alternatief voor wegwerp flessen en bekertjes.

Vanaf dit najaar wordt het assortiment uitgebreid met meer producten die voor minder afval moeten gaan zorgen. Nieuwe thermosbekers en lunchproducten die handig in gebruik zijn en een mooi design hebben.

Bezoek website
Retulp-image

Meer partners

ONWINE

ONWINE is een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld.

Meer informatie
Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen.

Meer informatie
Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?