Alle Reward Partners

EcoNIDRA

Stel je voor dat je op je rug ligt en zacht begeleid wordt op een reis door je lichaam, je zintuigen en (de geluiden van) moeder natuur.

EcoNIDRA is een vorm van Yoga Nidra, samengebracht met elementen uit de Forest Therapy en de helende effecten van de natuur. Het is een diepte ontspanning, waarin je door mijn stem wordt begeleid naar de ruimte tussen waken en slapen.

Ben je klaar om ultiem te ontspannen en het hele ecosysteem van je lichaam en geest nieuw leven in te blazen? Wie weet welke mogelijke transformatie – groot en klein- daaruit kan voortvloeien.

Bezoek website
EcoNIDRA-image-scaled

Meer partners

Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie
Watt Mobility

WATT is the city bike to get out and about. Every day. Whistling to work. Wind with the style that suits you. Carefree electric.

Meer informatie
Watt Mobility

WATT is de stadsfiets om erop uit te gaan. Iedere dag weer. Fluitend naar je werk. Wind mee in de stijl die bij je past. Onbezorgd elektrisch.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?

Neem contact op