Alle Reward Partners

EcoNIDRA

Stel je voor dat je op je rug ligt en zacht begeleid wordt op een reis door je lichaam, je zintuigen en (de geluiden van) moeder natuur.

EcoNIDRA is een vorm van Yoga Nidra, samengebracht met elementen uit de Forest Therapy en de helende effecten van de natuur. Het is een diepte ontspanning, waarin je door mijn stem wordt begeleid naar de ruimte tussen waken en slapen.

Ben je klaar om ultiem te ontspannen en het hele ecosysteem van je lichaam en geest nieuw leven in te blazen? Wie weet welke mogelijke transformatie – groot en klein- daaruit kan voortvloeien.

Bezoek website
EcoNIDRA-image-scaled

Meer partners

ONWINE

ONWINE is een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld.

Meer informatie
Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen.

Meer informatie
Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?