Alle Reward Partners

Linada

Natuurlijk gaat Linada niet in 1 dag alle wereldproblematiek oplossen of zorgen voor een revolutie. Maar ze geloven wel dat alle beetjes helpen, te beginnen bij jezelf.

Een onderneming die alleen is gericht op het maken van winst zal alleen zichzelf helpen, terwijl ze bij Linada geloven dat de winst voornamelijk zit in het feit dat we sterker zijn als iedereen zich een beetje verbeterd. Alleen ben je misschien sneller, maar samen kom je verder. Jouw dagelijkse keuze van producten kan, geloof het of niet, verandering brengen.

Kunnen we onze manier van produceren en consumeren veranderen? Het antwoord is ja! Ook jij kunt wat doen, door het maken van de bewuste duurzame keuzes.

Bezoek website
Linada-image

Meer partners

Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie
Watt Mobility

WATT is the city bike to get out and about. Every day. Whistling to work. Wind with the style that suits you. Carefree electric.

Meer informatie
Watt Mobility

WATT is de stadsfiets om erop uit te gaan. Iedere dag weer. Fluitend naar je werk. Wind mee in de stijl die bij je past. Onbezorgd elektrisch.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?

Neem contact op