Alle Reward Partners

Linada

Natuurlijk gaat Linada niet in 1 dag alle wereldproblematiek oplossen of zorgen voor een revolutie. Maar ze geloven wel dat alle beetjes helpen, te beginnen bij jezelf.

Een onderneming die alleen is gericht op het maken van winst zal alleen zichzelf helpen, terwijl ze bij Linada geloven dat de winst voornamelijk zit in het feit dat we sterker zijn als iedereen zich een beetje verbeterd. Alleen ben je misschien sneller, maar samen kom je verder. Jouw dagelijkse keuze van producten kan, geloof het of niet, verandering brengen.

Kunnen we onze manier van produceren en consumeren veranderen? Het antwoord is ja! Ook jij kunt wat doen, door het maken van de bewuste duurzame keuzes.

Bezoek website
Linada-image

Meer partners

ONWINE

ONWINE is een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld.

Meer informatie
Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen.

Meer informatie
Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?