Duurzaam reisgedrag stimuleren

Ander reisgedrag stimuleren

Gedrag is alles wat we zeggen en doen. In het geval van duurzaam reisgedrag stimuleren, praten we over fietsen, wandelen, reizen met het OV en een elektrische auto, reizen buiten de spits en thuiswerken. Allemaal gedragingen die je kunt waarnemen en meten. Fynch doet dat volledig automatisch en beloont de gebruiker voor duurzame en vitale mobiliteit.

Duurzaam reisgedrag stimuleren

Vitale & Duurzame Mobiliteit app

Het gebruik van een vitale mobiliteit app heeft ook nog eens een hele positieve businesscase. Medewerkers die vaker wandelen, fietsen zijn aantoonbaar minder vaak ziek. Medewerkers waarderen het dat je als werkgever actief invulling geeft aan je zorgplicht. Het inzicht in actieve minuten gereisd en CO2 uitstoot zet aan tot bewustwording. Deelname aan challenges zorgt voor blijvende verbetering.

Duurzaam reisgedrag stimuleren

Inzicht in duurzaam reisgedrag

Via de Fynch Impact Monitor krijgt de werkgever op groepsniveau en volledig anoniem inzicht in waardevolle duurzaam reisgedrag data. Zo krijg je inzicht in hoeveel actieve mobiliteit de medewerkers gebruiken, hoe hoog de CO2 uitstoot is en wat de verhouding is in type vervoersvormen. Waardevolle informatie om het duurzame mobiliteitsbeleid mee te verbeteren.

Duurzaam mobiliteitsbeleid

Prikkels voor duurzaam reisgedrag

Duurzaam reisgedrag levert de medewerkers direct voordeel op in de vorm van hogere kilometervergoeding en Fynch Coins die men kan uitgeven bij een exclusief netwerk van Fynch Reward Partners. Het instellen van de hogere kilometervergoeding en thuiswerkvergoeding doen we in de Mobility Configurator. Wij nemen de vergoedingen over uit het mobiliteitsbeleid van de werkgever. We kunnen tevens adviseren hoe een duurzame mobiliteitsregeling eruit zou kunnen zien.

Stimuleer duurzaam reisgedrag. Met Fynch zo gepiept.

Zonder Fynch
 • Geen inzicht
 • Geen stimulans voor vitaliteit
 • Geen stimulans voor duurzaamheid
 • Geen aantrekkelijke vergoedingen
 • Geen beloningsprogramma
 • Geen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde
 • Geen gedragsverandering
Met Fynch
 • Real time 24/7 inzicht
 • Beloon actieve mobiliteit
 • Beloon duurzaam reisgedrag
 • Aantrekkelijke vergoedingen
 • Exclusief duurzaam beloningsprogramma
 • Aantrekkelijk werkgever
 • Gedragsveranderingsprogramma
Boek een demo
Duurzaam reisgedrag stimuleren

Wetenschappelijk fundament

Het wetenschappelijke fundament onder onze aanpak voor het stimuleren van duurzaam reisgedrag is OBM (Organizational Behavior Management).

In 3 stappen starten met Fynch

1
Duurzaam reisgedrag stimuleren

Medewerkers downloaden de Fynch app.  Fynch herkent automatisch alle vervoersvormen en berekent de CO2 uitstoot. Medewerkers worden automatisch beloond voor duurzame en vitale mobiliteit.

2
Duurzaam reisgedrag stimuleren

Medewerkers kunnen meedoen aan challenges over fietsen, wandelen, reizen buiten de spits en men krijgt direct inzicht in het eigen gedrag.

3
Duurzaam reisgedrag stimuleren

Medewerkers kunnen hun verdiende coins, direct vanuit de app besteden bij een scala aan exclusieve Reward Partners. Ook bouwen medewerkers een reiskostenvergoeding op. De werkgever krijgt inzicht in diverse mobiliteit KPI’s.

Happy customers

Klant cases

...wordt ondersteund door Fynch via haar innovatieve mobiliteitsplatform bij het realiseren van de doelstellingen uit de nieuwe mobiliteitsregeling.

Bekijk deze case

...implementeerde Fynch als onderdeel van een nieuwe moderne mobiliteitsregeling

Bekijk deze case

...maakte declaraties voor medewerkers en managers weer makkelijk en leuk

Bekijk deze case

Wij zijn er voor al jouw vragen over het stimuleren van duurzaam reisgedrag

Wat kun je allemaal kopen met de Fynch Coins?

De Fynch Coins kun je spenderen bij een exclusief netwerk van Fynch Reward Partners. Een handig overzicht vind je hier.

Kun je je Coins ook inwisselen voor geld?

Nee, dat kan helaas niet. Wel kunnen wel in overleg met je werkgever een hogere kilometervergoeding instellen voor duurzame en actieve mobiliteit. Denk aan een hogere kilometervergoeding voor fietsen, wandelen en het reizen met een elektrische auto.

Biedt je medewerker een flexibel mobiliteitsbudget aan. Duurzaam geregeld.

Boek een demo