Fynch Analytics impact monitor

Direct en altijd inzicht in reisgedrag en footprint

Fynch Analytics biedt realtime inzicht in de opbouw van de mobiliteit gerelateerde CO2 footprint. Daarnaast geven we inzicht in de modaliteitssplit, beweegtijd en reizen binnen en buiten de spits. U kunt deze gegevens gebruiken om inzicht te krijgen in kosten en het reisgedrag van uw medewerkers. De tool helpt u bij het aanpassen van uw mobiliteitsbeleid.

In Fynch Analytics vindt u tevens de gegevens die u nodig heeft voor de Rapportage Verplichting Werkgebonden Personenmobiliteit. Deze wetgeving verplicht bedrijven met meer dan 100 werknemers jaarlijks alle werk gerelateerde kilometers te rapporteren per modaliteit met een onderscheid tussen woon-werk en zakelijke kilometers.

Fynch Plug & Play

De Fynch Impact Monitor geeft je toegang tot waardevolle informatie voor het verder optimaliseren van jouw mobiliteitsregeling. Zo kun je bijvoorbeeld het effect van het invoeren van een fietsregeling direct terugzien.

Met één druk op de knop krijg je jaarlijks een rapport met alle gegevens die nodig zijn voor je CO2 rapportage conform de normerende regeling.