Fynch verzorgt beloningsmaatregel verkeershinder A7

Vandaag start Rijkswaterstaat met het versterken van de brug in de A7 over het Noordhollandsch Kanaal bij Purmerend. Hierdoor ontstaat de komende maanden ernstige verkeershinder. Om hinder te verminderen heeft Rijkswaterstaat een beloningsmaatregel ingesteld voor mensen die de A7 vermijden. De beloningsmaatregel heeft als doel forenzen te stimuleren dit traject te mijden door thuis te werken, te reizen met OV, te fietsen of te kiezen voor carpoolen. Forenzen die de brug vermijden kunnen kiezen voor een geldbedrag wat kan oplopen tot wel € 300 per maand, een donatie aan een goed doel of een NS Voordeelkaart.

Duurzaam reisgedrag stimuleren

Software voor duurzame mobiliteit

Om forenzen te belonen heeft Rijkswaterstaat gekozen voor

Duurzaam mobiliteitsbeleid

Prikkels voor duurzaam reisgedrag

Duurzaam reisgedrag levert de medewerkers direct voordeel op in de vorm van hogere kilometervergoeding en Fynch Coins die men kan uitgeven bij een exclusief netwerk van Fynch Reward Partners. Het instellen van de hogere kilometervergoeding en thuiswerkvergoeding doen we in de Mobility Configurator. Wij nemen de vergoedingen over uit het mobiliteitsbeleid van de werkgever. We kunnen tevens adviseren hoe een duurzame mobiliteitsregeling eruit zou kunnen zien.

low-car-diet-image

Wetenschappelijk onderbouwing

De wetenschappelijke onderbouwing onder onze aanpak voor het stimuleren van duurzaam reisgedrag is Organizational Behavior Management (OBM).

Klant cases

Censo-logo

...wordt ondersteund door Fynch via haar innovatieve mobiliteitsplatform bij het realiseren van de doelstellingen uit de nieuwe mobiliteitsregeling.

Bekijk deze case
arcadis-logo

...implementeerde Fynch als onderdeel van een nieuwe moderne mobiliteitsregeling

Bekijk deze case
Volvo Group Netherlands BV x Fynch

...vonden uiteindelijk dat Fynch de meeste opties bood om te voldoen aan de behoeften van ons diverse personeel, van monteurs tot managers.

Bekijk deze case

Happy customers

bmw-financial-services-logo bcd-travel-logo duravermeer-logo Gemeente Beekdalen logo Volvo Group Netherlands BV x Fynch qpark logo
bmw-financial-services-logo bcd-travel-logo duravermeer-logo Gemeente Beekdalen logo Volvo Group Netherlands BV x Fynch qpark logo

Ontdek de mogelijkheden van Fynch