Mobility as a Service (MaaS), wat is het eigeniljk?

Mobility as a Service is het via slimme diensten combineren van allerlei vormen van vervoer, om snel en eenvoudig van A naar B te reizen. Denk aan het OV, de (deel)auto, taxi of deelfiets. Het is gebaseerd op accurate en actuele informatie over alle beschikbare vervoersopties, die je eenvoudig reserveert, boekt en betaalt.

 

Voor iedere medewerker een oplossing op maat

Of je nu een (elektrische) auto rijdt en/of met OV en deelvervoer reist we bieden iedere medewerker een oplossing op maat aan. Met een mobiliteitskaart reis je met OV, kun je gebruik maken van deelmobiliteit en kun je laden en tanken in heel Nederland en Europa. We bieden hiermee een geïntegreerde oplossing voor het complete mobiliteitsbeleid.

Voor het beste advies werken wij samen met zorgvuldig gekozen samenwerkingspartners zoals MoveMove, MultiTankcard (MTC) en de NS-Business Card. Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij u het beste onafhankelijke advies geven waardoor uw medewerkers het voordeligst en slimst reizen

Biedt je medewerker een flexibel mobiliteitsbudget aan. Duurzaam geregeld.

MoveMove combi pas en laadsleutel

MoveMove pas

Met de MoveMove tank- en laadpas kun je standaard tanken bij alle tankstations in Nederland. Ook bieden we je extra diensten: elektrisch laden, tanken in het buitenland, OV, parkeren, wasstraat en autovloeistoffen. Zo heb je alle zakelijke reiskosten overzichtelijk op één factuur voor maximale btw-teruggave.

Overal tanken en elektrisch laden

Tank overal in Nederland en bij DKV-tankstations in Europa. En met de MoveMove laadpas laad je bij alle openbare laadpalen in Nederland.

Bespaar op brandstofkosten

Bij MoveMove betaal je in Nederland steeds de daadwerkelijke pompprijs. Vergelijk in de MoveMove app de pompprijzen van alle tankstations om zo voordelig mogelijk te tanken.

Al je reiskosten op één factuur

Alle reiskosten inclusief parkeren op één maandelijkse of wekelijkse factuur. De factuur kun je direct uploaden in de boekhouding of forwarden naar je boekhouder.

Kies je eigen vervoer

MoveMove gebruik je eenvoudig voor tanken, laden, parkeren en OV.

Alles voor een vast bedrag

Vanaf € 6,95 per maand (excl. btw). Fynch klanten krijgen de eerste 3 maanden gratis.

Aantrekkelijke voorwaarden

Geen eenmalige kosten, geen kosten per transactie en de MoveMove pas is per maand opzegbaar! Standaard limiet van €200,- per dag en €1000,-per maand.

MoveMove pas aanvragen

Via Fynch Mobility krijg je een introductiekorting van de eerste 3 maanden gratis. Dit geldt tot 12 passen. Mocht je meer passen aan willen vragen of tegelijk ook een abonnement op de Fynch app willen neem dan contact met ons voor een voorstel op maat.

ns-business-card-faciliteren-van-mobiliteit

NS-Business Card

Fynch is facilitator van NS-Business Card. De NS-Business Card is de meest gebruikte OV pas van Nederland. De NS-Business Card is gratis en kan zónder saldo gebruikt worden in alle vormen van openbaar en -deelvervoer binnen heel Nederland (reizen op rekening). Voordelen van een NS-Business Card zijn de aantrekkelijke abonnementen die je erop af kunt sluiten. Dit scheelt kosten en is ook een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde.

  • 40% korting op daluren, weekend en feestdagen
  • Samenreiskorting voor 3 medereizigers
  • Onbeperkt reizen op een vast traject
  • Deelmobiliteit (Greenwheels, Check, OV-fiets en TIER)

Fynch ontzorgt de werkgever en werknemer rondom het zakelijk én privégebruik van de kaart. Medewerkers geven aan met welk doel ze onderweg waren: woon-werk, zakelijk of privé. Privé gemaakte reizen worden ingehouden het loon.

MultiTankcard-mobiliteitskaart-faciliteren-van-mobiliteit

MultiTankcard

MultiTankcard is hét betrouwbare betaalplatform en marktleider op het gebied van tankpassen en laadpassen. Met 30 jaar ervaring en 500.000 actieve passen in Nederland, weet MultiTankcard hoe de zakelijke automobilist ontzorgd wil worden op het gebied van tanken en laden. Reizen van A naar B moet gemakkelijk en slim zijn. Met gebruik van verschillende vormen van vervoer of een combinatie daarvan.

MultiTankcard biedt een mobiliteitsnetwerk aan waarop alles samenkomt. Het platform van MultiTankcard autoriseert, verwerkt en factureert alle transacties op het gebied van mobiliteit. Van tanken, laden, wassen en parkeren tot aan het gebruik van openbaar vervoer.

Fynch heeft zich aangesloten bij dit platform zodat jij zorgeloos van deze diensten gebruik kunt maken. Met het voordeel van al het gebruik en al je zakelijke reiskosten op één maandelijkse factuur.

Werkgevers die al het goede voorbeeld geven

arcadis-logo

...implementeerde Fynch als onderdeel van een nieuwe moderne mobiliteitsregeling

Bekijk deze case
klantcase passend primair onderwijs

...maakte declaraties voor medewerkers en managers weer makkelijk en leuk

Bekijk deze case
Volvo Group Netherlands BV x Fynch

...vonden uiteindelijk dat Fynch de meeste opties bood om te voldoen aan de behoeften van ons diverse personeel, van monteurs tot managers.

Bekijk deze case

Andere werkgevers die duurzame mobiliteit óók hoog in het vaandel hebben staan

bmw-financial-services-logo bcd-travel-logo duravermeer-logo Gemeente Beekdalen logo Volvo Group Netherlands BV x Fynch qpark logo
bmw-financial-services-logo bcd-travel-logo duravermeer-logo Gemeente Beekdalen logo Volvo Group Netherlands BV x Fynch qpark logo

Fynch Plug & Play