Duurzaam reisgedrag stimuleren

Geef je medewerkers een flexibel mobiliteitsbudget

Fynch biedt een innovatieve manier om je medewerkers een flexibel mobiliteitsbudget te geven. Als werkgever bepaal jij de hoogte van het mobiliteitsbudget. Wij doen de rest.

De voordelen van een flexibel mobiliteitsbudget

Zonder Fynch
 • Complex in gebruik
 • Geen prikkels voor duurzaam gedrag
 • Perverse prikkel om niet te reizen (extra inkomen)
 • Geen inzicht in CO2
 • Geen gedragsverandering
 • Geen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde
Met Fynch
 • Eenvoudig in gebruik
 • Prikkels voor duurzaam gedrag
 • (Duurzaam) reizen wordt altijd vergoed
 • Real-time 24/7 inzicht in CO2
 • Gedragsveranderingsprogramma
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde
Maak een afspraak
Duurzaam mobiliteitsbeleid

Beloon duurzame en slimme keuzes met ons flexibele mobiliteitsbudget

Geef medewerkers een hogere kilometervergoeding voor fietsen, wandelen en reizen met een EV. Stimuleer thuiswerken of promoot juist het werken op kantoor. Heel eenvoudig vanuit één app.

Het flexibele mobiliteitsbudget. In 3 stappen geregeld.

1
arcadis-case-3

We stellen de hoogte van de kilometervergoeding per vervoersvorm in conform het mobiliteitsbeleid. Medewerkers downloaden de Fynch App. Het registreren van woon-werk verkeer, zakelijke ritten en thuiswerkdagen wordt hiermee kinderspel. Fynch herkent automatisch alle vervoersvormen en berekent de persoonlijke CO2 footprint.

2

De medewerker controleert de ritten en thuiswerkdagen en declareert deze maandelijks. Wij berekenen we maandelijks de hoogte van de netto reis- en thuiswerk vergoeding. Samen met de eventueel gereisde OV en deelmobiliteit transacties, halen we dat af van het het mobiliteitsbudget. De berekende bedragen worden direct ingeschoten in de salarissoftware.

3
SER-Stimuleer-thuiswerken-image

De werkgever krijgt op geaggregeerd en geanonimiseerd niveau inzicht in de kosten, CO2-uitstoot en andere mobiliteits-KPI’s. De rapportage voldoet aan de eisen van de CO2 rapportage verplichting.

Fynch Plug & Play

Vraag aan
fynch-expense-configurator

Fynch Mobiliteitsbudget

De Fynch App houdt dagelijks alle ritten en thuiswerkdagen voor je bij. Op basis van de hoogte van de vergoedingen die gelden voor jouw werkgever, berekenen we maandelijks de hoogte van je netto reis- en thuiswerk vergoeding. Samen met de eventueel gereisde OV en deelmobiliteit transacties, verrekenen we dat met je bruto mobiliteitsbudget.

Vergoed reis- en thuiswerkkosten conform fiscale wetgeving

Keer niet langer vaste, onbelaste reiskostenvergoedingen uit. Vergoed enkel de daadwerkelijk gereisde kilometers en thuiswerkdagen. Monitor de CO2-uitstoot per zakelijke kilometer voor de Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit.

Happy customers

Klant cases

Volvo Group Netherlands BV x Fynch

...vonden uiteindelijk dat Fynch de meeste opties bood om te voldoen aan de behoeften van ons diverse personeel, van monteurs tot managers.

Bekijk deze case
Censo-logo

...wordt ondersteund door Fynch via haar innovatieve mobiliteitsplatform bij het realiseren van de doelstellingen uit de nieuwe mobiliteitsregeling.

Bekijk deze case
arcadis-logo

...implementeerde Fynch als onderdeel van een nieuwe moderne mobiliteitsregeling

Bekijk deze case

Wij zijn er voor al jouw vragen over het mobiliteitsbudget

Wie kan mijn mobiliteitsdata inzien?

Jouw persoonlijke data is alleen zichtbaar voor jou, tenzij een medewerker de data moet bekijken om je te helpen met een probleem. De data staan geanonimiseerd opgeslagen in de database, en kan op geaggregeerd niveau worden verwerkt (big data). In dit geval zijn de individuele datapunten nooit te herleiden naar jouw account. Alle gegevens staan beveiligd en geheel AVG-proof opgeslagen in onze database. Zie hiervoor ook onze privacyverklaring.

Alle gegevens die wij van jou verzamelen worden verwerkt in de app. Hier kun je dus ook zelf je gegevens inzien. Daarnaast is het mogelijk om met de export-functie jouw gegevens over een zelf te selecteren periode te exporteren naar Excel.

Welke beloningen kunnen er allemaal worden uitgekeerd met Fynch?

Fynch heeft een aantal partners die hun duurzame producten aanbieden in de Fynch Shop. Denk aan korting op duurzame kleding, reisproducten, en voedingswaren.

Heb jij een duurzaam product en wil je dat in de Fynch Shop aanbieden (tegen een gereduceerd tarief)? Neem dan contact met ons op om een potentieel partnership te bespreken.

Wat houdt de Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit precies in?

De Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit (WPM) heeft als doel om op werkgebonden personenmobiliteit CO2-reductie te realiseren. Voor zakelijke mobiliteit geldt daarom vanaf de start (1/1/2024) een maximumnorm, bepaald op het Nederlandse gemiddelde.

De werkgevers die nog niet aan de norm voldoen zullen acties moeten ondernemen die leiden tot minder zakelijke kilometers, meer gebruik van OV of fiets, of een grotere inzet van schonere voertuigen. De regeling verplicht de werkgevers ook tot een jaarlijkse rapportage van de werkgebonden personenmobiliteit. Fynch maakt beide zaken makkelijk uitvoerbaar.

Is het gebruik van Fynch wel AVG-proof?

Wanneer je gebruik maakt van de app worden gegevens over locatie, snelheid van verplaatsing, etc. gegenereerd. Deze gegevens worden verwerkt om ze weer te kunnen geven in de app.

Op persoonlijk niveau zijn jouw gegevens niet inzichtelijk voor iemand anders dan jijzelf, tenzij een medewerker de data moet bekijken om je te helpen met een probleem. Daarnaast worden de gegevens beveiligd en geheel AVG-proof opgeslagen in onze databases. Zie hiervoor ook onze privacyverklaring.

Kan ik zelf kiezen wanneer Fynch reisbewegingen registreert?

Je stelt zelf in of Fynch jouw reisbewegingen automatisch registreert. Je kunt er ook voor kiezen om jouw reisbewegingen handmatig in te voeren of Fynch alleen aan te zetten wanneer je daadwerkelijk aan het reizen bent.

Flexibel Mobiliteitsbudget

Geef eenvoudig invulling aan je duurzame mobiliteitsbeleid met het Fynch mobiliteitsbudget