Alle Mobility Partners

ZZP Nederland

Ga voor een Fynch jaarlicentie en ontvang een jaarlidmaatschap bij ZZP Nederland gratis!

Hoe werkt het?

Wanneer je de Fynch app download via de website van ZZP Nederland en kiest voor een jaarlicentie, dan ontvang je een mail met daarin een kortingscode voor een jaar gratis ZZP Nederland basisabonnement! Bovendien krijg je Fynch de eerste 30 dagen gratis!

Ben je al lid van ZZP Nederland? Ook dan hebben we een mooie deal voor je: naast de eerste 30 dagen gratis Fynch, ontvang je € 10,- korting op jouw lidmaatschap.

Waar wacht je nog op? Download Fynch via de website van ZZP Nederland, dat is hier (gebruik deze link op je telefoon en je gaat direct naar de juiste app in jouw appstore).

Over ZZP Nederland

Met ruim 55.000 aangesloten zzp’ers is ZZP Nederland is de grootste onafhankelijk belangenorganisatie voor zelfstandig ondernemers in Nederland. Zij maken zich hard voor de belangen van zzp’ers in Nederland en vragen via raadplegingen de mening van haar leden over belangrijke onderwerpen zoals de verplichte AOV, schijnzelfstandigheid, pensioen, privacy etc.

Naast de belangenbehartiging kunnen leden gebruik maken van de ondernemershelpdesk waar telefonisch of via de mail alle vragen rondom ondernemerschap gesteld kunnen worden gesteld aan ervaren ondernemersadviseurs. Verder is er een uitgebreid ledenvoordeelprogramma met tientallen kortingen op veel diensten en producten. Ook kunnen leden terecht bij de onafhankelijk verzekeringsadviseurs voor verzekeringsadvies. Tot slot is er zeer veel informatie te vinden op de website over alles wat met ondernemen te maken heeft.

Bezoek website
ZZP Nederland x Fynch Mobility

Meer partners

ZZP Daily

Helpt zelfstandige ondernemers om zakelijk te bloeien.

Meer informatie
Drivetag van Sycada

Houd rijprestaties bij, bespaar en verduurzaam.

Meer informatie
Bliq Mobility

Inkoop, wagenparkbeheer en advies over duurzame mobiliteit

Meer informatie
MultiTankcard

Het autoriseren, verwerken en factureren alle mogelijke mobiliteitstransacties

Meer informatie

Fynch Mobility Partner worden?