Alle Mobility Partners

Drivetag van Sycada

DriveTag is een innovatie ontwikkeld door Sycada. Sycada ontwikkelt al ruim 20 jaar technologie met als doel het groener, veiliger en efficiënter maken van transport en mobiliteit.

De DriveTag is een apparaat zo groot als een ijshockeypuck dat je eenvoudig op de voorruit van ieder voertuig plakt. Deze meet vervolgens hoe jij rijdt en geeft je via een smartphone-app realtime-feedback over hoe jij je rijstijl kunt verbeteren.

Daarnaast houdt de app jouw scores bij in de categorieën rijstijl, aandacht en respect en toont het je prestaties over een langere periode.

Het gebruik van DriveTag heeft een positief effect op de levensduur van je accu of kan je tot wel 25% aan brandstof besparen. De kans op een ongeval wordt verminderd met 50%. Bovendien verlengt een bewuste rijstijl de levensduur van uw banden en remblokken tot wel 30%.

Belangrijker nog, de DriveTag heeft een positief effect op de verkeersveiligheid, zorgt voor een verlaagde CO2-uitstoot, bespaart kosten op voertuigen en bestuurders komen zonder stress aan op hun bestemming.

Bezoek website
Drivetag x Fynch

Meer partners

Gaiyo

Boek en betaal deelauto’s, deelscooters, deelfietsen, OV en parkeren met Gaiyo.

Meer informatie
Bliq Mobility

Inkoop, wagenparkbeheer en advies over duurzame mobiliteit

Meer informatie
Bliq Mobility

Purchasing, fleet management and advice on sustainable mobility

Meer informatie
Amaze

An app to make sustainable transport easy

Meer informatie

Fynch Mobility Partner worden?

Neem contact op