Alle vragen

Hoe kan ik mijn account stopzetten?

Wat jammer dat je je Fynch account wil verwijderen! Het verwijderen van je account is permanent, het is daarna dus niet meer mogelijk om je gegevens terug te halen. Toch verwijderen? Dit kan op de volgende manieren:

  • Zelf verwijderen in de app. Open hiervoor de app en ga naar de Profiel pagina en kies daar voor Instellingen. Hier zie je de knop Account verwijderen, waarmee je direct permanent je account en alle bijbehorende gegevens verwijdert.
  • Je abonnement stopzetten. Heb je een abonnement afgesloten in de App Store of Google Play Store? Dan kun je je abonnement in de store stopzetten. Ga hiervoor naar de App Store of Google Play Store en bekijk daar je actieve abonnementen.
  • Afsluiten bedrijfsaccount. Gaat jouw werkgever stoppen met Fynch, of ga je uit dienst? Dan hoef je meestal niets te doen. Je account wordt dan automatisch afgesloten. Mocht je het liever direct afsluiten door je account in de app te verwijderen is dat natuurlijk ook mogelijk.

Let erop dat we bij het verwijderen van je account ook direct alle persoons- en reisgegevens verwijderen. Het is dus niet mogelijk daarna opnieuw toegang te krijgen tot je gegevens.

Is Fynch ook voor jouw organisatie de juiste fit?