Alle Reward Partners

Verdraaid Goed Product

VerdraaidGoedProduct.nl is een webshop voor en door circulaire ondernemers. De webshop is gebouwd op de fundamenten van de VerdraaidGoed-webshop.

VerdraaidGoed gelooft in samenwerken en het bundelen van krachten. Daarom heeft zij haar eigen producten samengebracht met de producten van collega-circulair-ondernemers. Daarbij hebben we samenwerkingen gezocht met partners als SMO, Nederland Circulair, Nudge en het Groene Brein.

Het belangrijkste doel van VerdraaidGoedProduct.nl is om één platform te creëren waar uiteindelijk alle producten van Circulaire Ondernemers te vinden zijn. Door krachten te bundelen kunnen we de impact van alle ondernemers vergroten en zo de transitie naar een circulaire economie versnellen.

Bezoek website
Verdraaid-Goed-Product-image

Meer partners

ONWINE

ONWINE is een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld.

Meer informatie
Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen.

Meer informatie
Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?