Alle Reward Partners

Bendl

Bij Bendl maken ze uitsluitend riemen van bestaande duurzame materialen. Het materiaal is al geproduceerd voor een andere toepassing en door omstandigheden niet meer bruikbaar. Door deze materialen opnieuw te gebruiken wordt het milieu niet extra belast.

Bendl maakt alleen gebruik van gebruikte en afgekeurde materialen, materiaal waar het leven al over heen is geweest. Dit zie je terug in hun producten! Daarnaast worden al hun riemen ook nog eens vol passie met de hand gemaakt.

Bezoek website
Bendl-image

Meer partners

ONWINE

ONWINE is een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld.

Meer informatie
Mobimiles

Mobimiles is een beloningsprogramma voor medewerkers van bedrijven en instellingen die op een duurzame manier van en naar hun werk gaan en zakelijke ritten afleggen.

Meer informatie
Asured

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is de ideale oplossing wanneer je een auto huurt. Mocht je onverhoopt onderweg schade hebben, dan wordt het eigen risico en de ingehouden borg vergoed.

Meer informatie
KarTent

Makes everything from 100% recyclable cardboard.

Meer informatie

Fynch Reward Partner worden?