Fynch Web & App

Software voor duurzame mobiliteit

Je wil een aantrekkelijk werkgever zijn en je medewerkers een flexibel en duurzaam mobiliteitsbeleid bieden. Dat kan gelukkig snel en eenvoudig. Met Fynch stel je op maat vergoedingsregels in en kunnen medewerkers eenvoudig al hun ritten en bonnetjes registeren en declareren. Dat bespaart tijd, geld en CO₂. En je voldoet meteen aan rapportage wetgeving WPM en CSRD.

 • Eenvoudig ritten en reiskosten declareren
 • Biedt een flexibel en duurzaam mobiliteitsbeleid
 • Bespaar tijd en geld
 • Faciliteer een mobiliteitsbudget
 • Voldoe aan WPM en CSRD
 • Jaarlijkse CO₂-reductie > 10%
 • Aantrekkelijk voor medewerkers
 • Snel geregeld
bmw-financial-services-logo bcd-travel-logo duravermeer-logo Gemeente Beekdalen logo Volvo Group Netherlands BV x Fynch qpark logo
bmw-financial-services-logo bcd-travel-logo duravermeer-logo Gemeente Beekdalen logo Volvo Group Netherlands BV x Fynch qpark logo
bnr nieuwsradio

Heb jij ons gehoord op BNR?

Beluister de uitzending hier!

Hoe werkt het?

Fynch biedt een oplossing voor werkgevers die inzicht willen in hun CO₂ footprint én die medewerkers willen faciliteren met een duurzame en flexibele mobiliteitsregeling. Met Fynch stel je eenvoudig mobiliteitsvergoedingsregels in en biedt je medewerkers veel gemak bij het registreren en declareren van zakelijke ritten, woon-werkverkeer en thuiswerkdagen. Je kiest zelf welke oplossing je wanneer nodig hebt. Start direct met de WPM enquête tool en upgrade later naar een een compleet Fynch Enterprise pakket. Het kan allemaal.

 • 24/7 inzicht in alle zakelijke mobiliteit
 • Snelle handmatige registratie of volledig automatisch
 • Duurzaam en gezond reisgedrag belonen
 • Variabele km-vergoedingen
 • Automatisch declareren
Voor wie is Fynch Mobility?

Voorkom boetes, mis deadline van 1 juli niet

Voorkom boetes vanwege het niet naleven van de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM). Met de software van Fynch is dit zo geregeld. Bekijk hoe onze WPM Enquête tool jouw organisatie snel kan helpen om op tijd te voldoen aan de rapportageverplichting.

missie fynch impact maken

Missie: samen impact maken

Het is onze missie om in 2030 10 miljoen mensen te activeren om duurzaam en vitaal te reizen.

Wij helpen organisaties bij het zo snel mogelijk bereiken van CO2-neutrale mobiliteit door werknemers te motiveren om actief en duurzaam te reizen.

Hoe werkt Fynch Mobility?

Wij zijn er voor al jouw vragen over het gebruik van Fynch

Hoeveel tijd bespaar ik als werknemer met het gebruik van Fynch?

Bij veel werkgevers gaat het declareren van reis- en thuiswerkdagen nog via een excelformulier. Dat betekent dat je elke reis handmatig moet bijhouden en aan het eind van de maand moet declareren.

Dit kost gemiddeld zo’n 2 uur per medewerker per maand.

Met Fynch Mobility kan je elke zakelijke reisbeweging automatisch registreren. Aan het eind van de maand doe je een controle en wordt de declaratie verwerkt. Dit kost je maximaal 5 minuten.

Waarom bespaart de oplossing van Fynch tijd ten opzichte van het zelf opstellen van een WPM rapportage?

Om te voldoen aan de rapportageverplichting dien je alle medewerkers een enquete toe te sturen waarin zij zelf hun reiskilometers moeten invullen. Dat betekent allereerst dat u een enquete moet maken en verzenden. De medewerkers moeten vervolgens zelf de reiskilometers uitrekenen en invullen, hetgeen ook weer toch fouten kan leiden. Daarnaast dient de data aangevuld worden met andere bronnen zoals leasemaatschappijen, OV en declaratiesystemen.

Door gebruik te maken van het Fynch platform kost het invullen van reisdata slechts een paar minuten. In het systeem kies de medewerker zijn vertrekpunt en de software rekent zelf het aantal kilometers uit. Hierdoor treden er ook geen fouten op in het aantal kilometers. Medewerkers die nog niets hebben ingevuld krijgen automatisch een reminder mail. Gebruiken uw medewerkers de Fynch app, dan worden zelfs de kilometers automatisch berekend.

Fynch verzamelt en vergelijkt verder de diverse verplichte databronnen en verwerkt deze op de juiste manier in de jaarlijkse WPM-rapportage.
Kortom: met Fynch is de WPM rapportage foutloos en snel geregeld.

Hoe snel kan ik Fynch gebruiken?
Hoe zit het met mijn privacy?

Jouw persoonlijke data is alleen zichtbaar voor jou, tenzij een medewerker van Fynch Mobility de data moet bekijken om jou ergens mee te helpen. De data staat geanonimiseerd opgeslagen in de database en kan alleen op geaggregeerd niveau worden verwerkt (big data). In dit geval zijn de individuele datapunten nooit te herleiden naar jouw account. Alle gegevens staan beveiligd en geheel AVG-proof opgeslagen in onze database.

Ook bepaal jij zelf hoelang wij jouw ritgegevens opslaan.

Zie hiervoor ook onze pagina over privacy en onze privacyverklaring.

Hoe kan Fynch ervoor zorgen dat medewerkers duurzamer gaan reizen?

Door gewenst gedrag te belonen en inzicht te geven in je eigen prestaties. Duurzaam reizen is bijvoorbeeld:

 • Niet reizen (thuis werken)
 • OV
 • Fiets
 • Elektrische auto

Met een duurzaam mobiliteitsbeleid wordt de duurzame keuze meer beloond dan de niet-duurzame variant. Dit brengt in de basis wel meer administratie en controle met zich mee.

Met Fynch nemen wij deze administratie uit handen en motiveren wij medewerkers om duurzaam te reizen door ze te belonen en inzicht te geven in hun eigen gedrag.
Wij regelen jouw eigen mobiliteitsbeleid in ons platform in, de medewerker registreert met de app hoe hij/zij reist en de app koppelt daar automatisch de juiste vergoeding aan. Een excessenrapport voorkomt foutief gebruik.

Meer over gedragsverandering en hoe wij dit toepassen lees je hier.

Is het gebruik van Fynch ingewikkeld?
Wat kost Fynch?

Klant cases

Alhpabet Carbon Tracker Fynch

...vonden uiteindelijk dat Fynch de meeste opties bood om te voldoen aan de behoeften van ons diverse personeel, van monteurs tot managers.

Bekijk deze case
Volvo Group Netherlands BV x Fynch

...vonden uiteindelijk dat Fynch de meeste opties bood om te voldoen aan de behoeften van ons diverse personeel, van monteurs tot managers.

Bekijk deze case
Censo-logo

...wordt ondersteund door Fynch via haar innovatieve mobiliteitsplatform bij het realiseren van de doelstellingen uit de nieuwe mobiliteitsregeling.

Bekijk deze case

Regel voor 1 juli uw rapportageverplichting met Fynch WPM

Wacht niet langer en regel in één dag de Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit.