Bespaar tijd en declareer fiscus proof met één druk op de knop

Ook het declaratieproces zetten wij op autopilot. Wij stellen de Fynch App en Mobility Configurator in volgens het mobiliteitsbeleid dat jouw bedrijf heeft.

Wij berekenen daarmee voor alle medewerkers op basis van de vergoedingen die voor jouw bedrijf gelden, de hoogte van de maandelijkse reis- en thuiswerkvergoeding. Wij leveren deze gegevens maandelijks, inclusief bewijslast voor de belastingdienst. Op deze manier halen wij alle administratieve frictie en foutgevoeligheid uit deze processen.

Het rapport kan handmatig of automatisch geüpload worden in de salarissoftware van jouw bedrijf. Hiervoor werken wij samen met o.a. LOKET, AFAS, SAP, VISMA NMBRS, UNIT4, Oracle en HR2day. Daarnaast bouwen wij continu nieuwe koppelingen, zie HR integratie partners voor meer informatie.

Werkgevers die al het goede voorbeeld geven

Volvo Group Netherlands BV x Fynch

...vonden uiteindelijk dat Fynch de meeste opties bood om te voldoen aan de behoeften van ons diverse personeel, van monteurs tot managers.

Bekijk deze case
Censo-logo

...wordt ondersteund door Fynch via haar innovatieve mobiliteitsplatform bij het realiseren van de doelstellingen uit de nieuwe mobiliteitsregeling.

Bekijk deze case
lowcardiet-logo

...gebruikte Fynch om een CO2-reductie van 50% onder deelnemers te bereiken

Bekijk deze case