Ontdek op welke manier Fynch het best bij jou past

We bieden iedere organisatie een flexibel plan, of je nu ZZP-er bent, MKB of enterprise.

Fynch MKB

Op aanvraag

Meerdere Fynchers

Voor groeiende organisaties die hun werknemers gemak van kilometer- en thuiswerkkosten administratie willen bieden en tegelijk duurzaamheid en vitaliteit hoog in het vaandel hebben.

Bevat alle onderdelen van Fynch jaarlicentie

Extra bij Fynch MKB:

Bedrijfsaccount
Declaratie Module
Impact Monitor
Persoonlijk profiel werknemers
Declareren van vaste woon-werkafstand
Neem contact met ons op

Fynch Enterprise

Op aanvraag

Meerdere Fynchers

Voor grotere bedrijven die opzoek zijn een geïntegreerde oplossing op maat die bovendien aansluit bij het mobiliteitsbeleid en HR-processen.

Bevat alle onderdelen van Fynch MKB

Extra bij Fynch Enterprise:

Begeleiding implementatie en communicatie
Mobiliteitsbeleid op maat configureren
Jaarrapportage t.b.v. Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit
Gedragsveranderingsprogramma op maat
Declareren op projectcode
Declareren op mobiliteitsbudget
Single Sign On (SSO)
Synchroniseren medewerkersbestand
Koppeling HR/Salarissoftware
Koppeling transactiedata
Mobiliteitskaarten
Neem contact met ons op

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Volvo Group Netherlands BV x Fynch

Lees hier hoe Volvo Group Netherlands dankzij het gebruik van Fynch Enterprise haar duurzaamheidsdoelstellingen haalt en compliant is aan de Rapportageverplichting WPM.

Fynch Plug & Play

Werkgevers die al het goede voorbeeld geven

bmw-financial-services-logo bcd-travel-logo duravermeer-logo Gemeente Beekdalen logo Volvo Group Netherlands BV x Fynch qpark logo
bmw-financial-services-logo bcd-travel-logo duravermeer-logo Gemeente Beekdalen logo Volvo Group Netherlands BV x Fynch qpark logo

Veelgestelde vragen over onze tarieven en abonnementen

Wat is de looptijd van een contract?

De looptijd van een contract met Fynch is minimaal 12 maanden. Daarna geldt een automatische verlenging met telkens 3 maanden en een opzegtermijn van 3 maanden voor het einde van de contractsdatum.

Hoe ziet het implementatietraject eruit?

Samen met de klant bepalen we de doelstellingen op CO2, kosten en vitaliteit. Wij stellen een communicatie en implementatieplan op. Wij doen een IT check, en configureren daarna de Mobility Configurator op basis van de vergoedingen die voor jouw bedrijf gelden. Ook organiseren wij een trainingsprogramma voor de helpdesk en support. Vervolgens downloaden medewerkers de app en off you go!

Wat houdt de NRWP regelgeving precies in?

De normerende regeling werkgebonden personenmobiliteit (NRWP) heeft als doel om op werkgebonden personenmobiliteit CO2 reductie te realiseren. Voor zakelijke mobiliteit geldt daarom vanaf de start (1/1/2022) een maximumnorm, bepaald op het Nederlandse gemiddelde.

De werkgevers die nog niet aan de norm voldoen zullen acties moeten ondernemen die leiden tot minder zakelijke kilometers, meer gebruik van OV of fiets, of een grotere inzet van schonere voertuigen. De regeling verplicht de werkgevers ook tot een jaarlijkse rapportage van de werkgebonden personenmobiliteit. Fynch maakt beide zaken makkelijk uitvoerbaar.

Is het gebruik van Fynch wel AVG-proof?

Wanneer je gebruik maakt van de app worden gegevens over locatie, snelheid van verplaatsing, etc. gegenereerd. Deze gegevens worden verwerkt om ze weer te kunnen geven in de app.

Op persoonlijk niveau zijn jouw gegevens niet inzichtelijk voor iemand anders dan jijzelf, tenzij een medewerker de data moet bekijken om je te helpen met een probleem. Daarnaast worden de gegevens beveiligd en geheel AVG-proof opgeslagen in onze databases. Zie hiervoor ook onze privacyverklaring.