Alle vragen

Samsung toestel met Android 10

Check de volgende instellingen, als er problemen zijn dat er niet (goed) gemeten wordt:

 1. Ga naar Telefooninstellingen en zoek op de onderstaande trefwoorden door op het vergrootglas rechtsboven te klikken:
  Zoek op het trefwoord ‘Locatie‘, en zorg er voor dat onder ‘Precisie verbeteren‘ beide opties ‘Scannen via Wi-Fi‘ en ‘Scannen via Bluetooth‘ AAN staan.
  Daarnaast moet ‘Google-locatienauwkeurigheid‘ AAN staan.
  En controleer onder ‘App-machtigingen‘ of onze app in het lijstje met ‘ALTIJD TOEGESTAAN’ staat.
 2. Zoek op het trefwoord ‘Optimali‘ en selecteer ‘Batterijverbr. optimalis.‘ wat staat voor ‘Batterijverbruik optimalisatie’, en zoek onze app in de lijst met apps, en schakel optimalisatie daarvoor UIT.
 3. Zoek op het trefwoord ‘Energiestand‘ en selecteer ‘Batterij’. Kies onder ‘Energiestand‘ de optie ‘Geoptimaliseerd‘ en zet ‘Aangepaste spaarstand‘ UIT.
  Kies onder ‘Energiebeheer app‘ voor de optie ‘Aanpasbare batterij‘ en zet deze UIT, zet ook de optie ‘Ongebruikte apps laten sluimeren‘ UIT.
 4. Zoek op het trefwoord ‘Geheugen’ en selecteer ‘Apps uitsluiten van opschonen‘. Kies de optie ‘Apps toevoegen’ en selecteer onze app om deze toe te voegen.

Mochten deze instructies niet hebben geholpen om het meten te verbeteren, check dan de onderstaande uitgebreidere instructies:

 1. Ga naar Telefooninstellingen > Privacy > Rechtenbeheer > Locatie > kies in de lijst onze app > zet Locatie-recht op “Altijd toestaan”.
 2. Ga naar Telefooninstellingen > Privacy > Rechtenbeheer > Locatie > Wi-Fi en Bluetooth scanning > zet WI-FI scanning en Bluetooth scanning AAN
  Of:
  Ga naar Telefooninstellingen > Locatie > Precisie verbeteren > zet Scannen via WI-FI en Scannen via Bluetooth AAN.
 3. Ga naar Telefooninstellingen > Locatie > Google-locatienauwkeurigheid  > zet Locatienauwkeurigheid verbeteren AAN.
 4. Ga naar Telefooninstellingen > Apps > selecteer drie stippenmenu (rechterbovenhoek) > selecteer Speciale toegang > kies Optimaliseer het batterijgebruik > tik bovenin op de vervolgkeuzepijl en selecteer “Alle apps” > zoek onze app op in de lijst en schakel de optimalisatie UIT.
 5. Ga naar Telefooninstellingen > Apps > selecteer onze app in de lijst > kies Batterij >  zet (indien mogelijk) Achtergrondactiviteit toestaan AAN.
 6. Ga naar Telefooninstellingen > Apparaatonderhoud > tik rechtsboven op de knop met de 3 verticale puntjes. Kies in het menu “Geavanceerd” en stel in:
  – Automatische optimalisatie: UITzetten
  – Autom. opnieuw starten: UITzetten
  – Instellingen optimaliseren: UITzetten
 7. Ga naar Telefooninstellingen > Apparaatonderhoud > Batterij > Batterijverbruik > zoek onze app op en zet schakelaar ‘Zet app naar slaapstand’ UIT.
 8. Veeg vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden om Snelle instellingen zichtbaar te maken > klik op Energiestand> zet deze UIT (grijs).
 9. Indien van toepassing: Ga naar Telefooninstellingen > Apparaatonderhoud  Batterij > Energiestand en stel hier in:
  – Energiestand: Bij voorkeur “Hoge prestaties” of anders “Geoptimaliseerd”.
  – Aangepaste spaarstand: UITzetten
 10. Indien van toepassing: Ga naar Telefooninstellingen > Apparaatonderhoud > Batterij > tik rechtsboven op knop met de 3 verticale puntjes. Kies Instellingen > zet alle opties UIT (behalve de optie Meldingen). Klik op optie Slapende apps en verwijder onze app (of alle apps) in de lijst.
 11. Ga naar Telefooninstellingen > Apparaatonderhoud > Batterij > Energiebeheer app en stel in:
  – Aanpasbare batterij: UITzetten
  – Ongebruikte apps laten sluimeren: UITzetten
  – Sluimerende/Slapende apps: Verwijder onze app uit deze lijst.
  – Apps die niet in slaap vallen/sluimeren: Voeg, indien mogelijk, onze app toe aan deze lijst.
 12. Ga naar Telefooninstellingen > Apparaatonderhoud > Geheugen en stel in:
  – Apps selecteren om uit te sluiten: Selecteer onze app.

Is Fynch ook voor jouw organisatie de juiste fit?