Heb je passie voor duurzaamheid en mobiliteit? Wil je in een klein team werken aan het realiseren van de ambities van Fynch waarmee we bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Fynch is op zoek naar een ambitieuze Business Development Manager die ons gaat helpen met het ontwikkelen en realiseren van onze commerciële plannen voor Fynch. Fynch helpt om direct duurzamer en slimmer te reizen door inzicht te geven in reisgedrag en door schoner en slimmer reizen te belonen. Eigenlijk dus het Strava voor duurzame mobiliteit!

Als Business Development Manager krijg je energie van onze ambitie om binnen 2 jaar 250.000 Fynch app users te hebben, die samen jaarlijks 250.000 ton CO2 besparen. In deze nieuwe rol richt jij je op het bouwen van de business richting werkgevers, gemeenten, ZZP-ers en consumenten. Je denkt strategieën uit en neemt tevens het voortouw in de uitvoering. Je onderhoudt klantcontact, onderzoekt de markt- en klantbehoeften en levert input op productontwikkeling.

Je werkt in nauwe samenwerking met de directie van Fynch!

Even voorstellen

Fynch is een social enterprise en biedt een oplossing voor schonere en slimmere mobiliteit. Onze drijfveer is het reduceren van CO2-uitstoot, files en fijnstof. De klimaatontwrichting gaat veel te hard en mobiliteit is verantwoordelijk voor een kwart van alle CO2 uitstoot. Steden kampen meer en meer met files en fijnstof.

Onze huidige business is de Nederlandse B2B markt. We helpen organisaties bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen door met behulp van een wetenschappelijk programma (SaaS) het reisgedrag van medewerkers te verbeteren. Ons nieuwste product is de Fynch app. De Fynch app is een slimme app die mensen uitdaagt om duurzaam te reizen en dit ook beloont. Naast de B2B markt willen we de komende jaren de consument gaan bereiken in zowel binnen- als buitenland. Strategische partnerships zullen hier een belangrijke rol bij gaan spelen.

Wat vragen wij?

In deze functie ben je pionier en ga je actief opzoek naar nieuwe klanten en partners en denk je mee over nieuwe oplossingen en proposities. Enerzijds ben je analytisch, anderzijds ook innovatief en resultaatgericht. Je gaat proactief te werk en neemt het team hierin mee. Naast een hoge dosis energie en veel ondernemerschap vragen wij:

Taken en verantwoordelijkheden

Als Business Development Manager bestaan je werkzaamheden uit:

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een informeel en innovatief team, waarin jouw bijdrage van grote waarde is. We zijn een klein bedrijf, je krijgt daarom ook veel verantwoordelijkheid, de ruimte om jezelf te ontwikkelen, te innoveren en je eigen ideeën te realiseren.

Ons kantoor is gevestigd in Breukelen naast het station.

Op dit moment bestaat het team uit 8 medewerkers. We lunchen elke dag samen, nemen deel aan sportieve evenementen, organiseren aan het einde van het jaar een kerstdiner, gaan op ski-weekend en drinken regelmatig samen een borrel.

Daarnaast biedt Fynch:

stuur ons je sollicitatie!