Ontdek de prijsstelling van Fynch voor jouw bedrijf

We zouden graag een gepersonaliseerd prijsvoorstel doen voor jouw organisatie. De prijsstelling van Fynch is afhankelijk van een aantal factoren. De kosten van Fynch vallen echter in het niet bij de voordelen voor jouw bedrijf.

Al vanaf
€ 4,50

per licentie,
per maand

Betaal per afgenomen licentie, per maand. Het platform, dashboard, CO2 rapportage, en overige features, zijn inbegrepen.

Inbegrepen features

Mobiliteitsconfigurator Prestatiedashboard Rittenregistratie Beloningsprogramma
Boek een demo

Werkgevers die al het goede voorbeeld geven

Veelgestelde vragen over onze tarieven en abonnementen

Wat is de looptijd van een contract?

De looptijd van een contract met Fynch is minimaal 12 maanden. Daarna geldt een automatische verlenging met telkens 3 maanden en een opzegtermijn van 3 maanden voor het einde van de contractsdatum.

Hoe ziet het implementatietraject eruit?

Samen met de klant bepalen we de doelstellingen op CO2, kosten en vitaliteit. Wij stellen een communicatie en implementatieplan op. Wij doen een IT check, en configureren daarna de Mobility Configurator op basis van de vergoedingen die voor jouw bedrijf gelden. Ook organiseren wij een trainingsprogramma voor de helpdesk en support. Vervolgens downloaden medewerkers de app en off you go!

Wat houdt de NRWP regelgeving precies in?

De normerende regeling werkgebonden personenmobiliteit (NRWP) heeft als doel om op werkgebonden personenmobiliteit CO2-reductie te realiseren. Voor zakelijke mobiliteit geldt daarom vanaf de start (1/1/2022) een maximumnorm, bepaald op het Nederlandse gemiddelde.

De werkgevers die nog niet aan de norm voldoen zullen acties moeten ondernemen die leiden tot minder zakelijke kilometers, meer gebruik van OV of fiets, of een grotere inzet van schonere voertuigen. De regeling verplicht de werkgevers ook tot een jaarlijkse rapportage van de werkgebonden personenmobiliteit. Fynch maakt beide zaken makkelijk uitvoerbaar.

Is het gebruik van Fynch wel AVG-proof?

Wanneer je gebruik maakt van de app worden gegevens over locatie, snelheid van verplaatsing, etc. gegenereerd. Deze gegevens worden verwerkt om ze weer te kunnen geven in de app.

Op persoonlijk niveau zijn jouw gegevens niet inzichtelijk voor iemand anders dan jijzelf, tenzij een medewerker de data moet bekijken om je te helpen met een probleem. Daarnaast worden de gegevens beveiligd en geheel AVG-proof opgeslagen in onze databases. Zie hiervoor ook onze privacyverklaring.