Mobility Scan

Inzicht in woon-werk op basis van postcode analyse

Met de interactieve Mobiliteitsscan krijg je op basis van de postcodes van de woonadressen van jouw medewerkers en de werklocaties, breed inzicht in het totale woon-werkverkeer van jouw organisatie. In de huidige en de potentiële situatie. Je ziet waar jouw medewerkers wonen, hoe ze (kunnen) reizen en wat de impact daarvan is op kosten, reistijden, CO2-uitstoot, parkeerplekken en vitaliteit.

De scan is breed toepasbaar en wordt bij alle soorten werkgevers ingezet; van productiebedrijven, dienstverleners, overheden, tot zorginstellingen en onderwijs. Binnen deze organisaties gaan HR-medewerkers, leidinggevenden, directeur-eigenaren, OR-leden en andere stakeholders er zélf mee aan de slag om scenario’s te formuleren en de impact daarvan te ontdekken.

Fynch Plug & Play

Je legt een basis gebaseerd op nauwkeurige en actuele data. Je levert de postcodes van de woonadressen, de scan doet de rest. Ontdek het veranderpotentieel van jouw organisatie: Hoeveel mensen kunnen reizen met OV, de fiets of de combinatie ervan? Wat is de rol van P+R-voorzieningen? En wat is de impact daarvan op bijvoorbeeld parkeerplekken of CO2-doelstellingen? Je zit letterlijk zelf aan de knoppen om te ‘spelen’ met ander mobiliteitsbeleid. Ontdek zelf waar de verbeterkansen liggen in het woon-werkverkeer van jouw organisatie.