Waarmee kan Fynch jou helpen?

Wil je de CO₂-footprint van jouw bedrijf verkleinen, parkeerproblemen oplossen, zorgen dat jouw medewerkers fitter worden of hun veiligheid op de weg vergroten?

Mobiliteit is verantwoordelijk voor een groot deel van de CO₂-footprint binnen je bedrijf. Veel medewerkers reizen dagelijks met de auto van en naar het werk. Dit resulteert in parkeerproblemen en in files, waar veel kostbare tijd verloren gaat. En van al dat stilzitten, worden werknemers ook niet bepaald fitter. En wat vaak wordt vergeten: die dagelijkse autorit is voor veel collega’s het gevaarlijkste gedeelte van de werkdag. Fynch stimuleert je collega’s om slimmer, duurzamer en veiliger te reizen. Uiteraard is Fynch AVG-proof: de data van alle gebruikers worden beveiligd opgeslagen en de data worden niet doorverkocht aan derde partijen. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.

Bedrijven 1

Wat houdt Fynch voor jou in?

Jouw collega’s krijgen toegang tot de Fynch App (smartphone) en een persoonlijke online omgeving op de Fynch Monitor (web). Eventueel kan ook ProDrive Learning geactiveerd worden. Jij krijgt daarnaast nog toegang tot het managementdashboard in de Fynch Monitor, zodat je live de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf kan volgen.

Op deze manier krijg je inzicht in het reisgedrag en de CO₂-uitstoot van jouw bedrijf en krijg je inzicht in andere KPI’s, waardoor je jouw mobiliteitsbeleid kan uitvoeren, opstellen en/of verbeteren. Ondertussen worden jouw collega’s beloond met coins, die ze kunnen besteden in onze members only Fynch Shop.

Wat levert Fynch jou op?

Referenties van bedrijven die wij helpen:

Accenture Arcadis logo Low Car Diet logo2020 RGB Metpayoff Logo Reisbeweging Stedin logo Vinci logo

Low Car Diet

Vorig jaar werd de Fynch App voor het eerst gebruikt binnen onze competitie. De kwaliteit van onze campagne werd daardoor een stuk beter. Niet alleen hadden we op deze manier betrouwbaardere resultaten, ook ontlastten we de deelnemers en werden zij nog meer gemotiveerd om hun gedrag te verbeteren. Dit resulteerde in een reductie van 39% in CO₂ uitstoot in 2019. Het Fynch Team luistert erg goed naar onze behoeftes en helpt ons op vele vlakken.

De Reisbeweging

Wij werken intensief samen met Fynch. Ze zijn erg innovatief en behulpzaam. Vaak komt het team van Fynch met oplossingen die we zelf niet hadden kunnen bedenken of uitvoeren. Dit gebeurde bijvoorbeeld tijdens het Low Car Diet, waarbij ze een waardevolle partner bleken te zijn. We zijn momenteel aan het kijken of we de samenwerking kunnen verbeteren door Fynch in enkele andere projecten ook te betrekken.

Lees hier meer over onze tarieven Klik hier om contact op te nemen