Fynch voor business

Mobiliteit is verantwoordelijk voor een groot deel van de CO2-footprint binnen je bedrijf. Veel medewerkers reizen dagelijks met de auto van en naar het werk. In files gaat veel kostbare tijd verloren en van al dat stilzitten, wordt je ook niet bepaald fitter. En wat vaak wordt vergeten: die dagelijkse autorit is voor veel collega’s het gevaarlijkste gedeelte van de werkdag.

Fynch stimuleert je collega’s om slimmer en duurzamer te reizen.

Door bijvoorbeeld meer te fietsen, het openbaar vervoer te gebruiken, te carpoolen en meer buiten de spits te reizen. Maar ook door inzicht te geven in het brandstofverbruik of stroomverbruik. We richten Fynch in op basis van jullie doelstellingen én in lijn met jullie beleid.

Fynch traint je tevens in veilig en zuinig autorijden en in duurzaam reizen door middel van de Prodrive Learning en Mobility Learning online trainingsmodules. Je collega’s krijgen een optimaal trainingsprogramma, afhankelijk van wat voor auto ze rijden (elektrisch, diesel, benzine, hybride, personenauto of bestelwagen). De training maakt gebruik van diverse interactieve games en video’s en is leuk om te volgen.

Wil je meer informatie over wat Fynch voor jouw bedrijf kan betekenen of een demo account aanvragen?

Neem contact op

Fynch helpt onder andere Stedin, Accenture, VINCI Energies en Arcadis Nederland bij hun streven naar meer duurzaamheid en veiligheid.

Het Low Car Diet

Jaarlijks organiseert Stichting de Reisbeweging het Low Car Diet. Tijdens het Low Car Diet doen bedrijven uit allerlei sectoren mee aan een competitie, waarbij werknemers uitgedaagd worden om een maand lang zo duurzaam mogelijk te reizen. Sinds 2019 is Fynch hier intensief bij betrokken. De Fynch app wordt namelijk gebruikt voor het registreren van alle gemaakte ritten. Afgelopen editie maten wij een besparing van 39% onder de 3000 deelnemers. Als je geïnteresseerd bent om bij de volgende editie mee te doen, kijk dan op de site van het Low Car Diet voor meer informatie en bekijk de recap video!

Anders reizen

  • minder ziekteverzuim
  • beter imago
  • realisatie CO2-target
  • minder parkeerkosten

Zuiniger rijden

  • besparing op brandstofkosten
  • minder CO2-uitstoot, tussen 3 en 8%

Veiliger rijden

  • lagere schadelast
  • minder productie-uitval, tussen 10 en 37%

ROI

binnen 3 tot 8 maanden