Blob Visual

“Nu Fynch alle trips van mijn medewerkers automatisch logt, regel ik eenvoudig de reiskostenadministratie op basis van gemaakte zakelijke reizen.”

HR-manager

Waarmee kan Fynch jou helpen?

Met Fynch richt je eenvoudig een flexibele en variabele reiskostenvergoeding in. Het vergoeden van thuiswerkdagen en de gemaakte woon-werk en zakelijke trips is kinderspel. Ook kan je eenvoudig een variabele kilometervergoeding instellen, je geeft dan fietsen en wandelen een hogere kilometervergoeding dan bijvoorbeeld het reizen met de auto. Fynch integreert met je salaris (HR) administratiesysteem.​

Blob Visual

“Mobiliteit is verantwoordelijk voor 95% van onze CO2-uitstoot. Met Fynch brengen we dat naar beneden.”

Duurzaamheidsmanager

Bedrijven 1

Wat houdt Fynch voor jou in?

  • Je krijgt een eigen onboarding website​.
  • Gebruikers downloaden de app uit de stores en activeren Fynch met een unieke code​.
  • Fynch gaat volautomatisch aan de slag. Iedere keer als een gebruiker aan een reis begint wordt Fynch “wakker” en start de tracking, bij aankomst gaat Fynch weer in slaap.
  • Gebruikers kunnen in de app aangeven of een trip woon-werk, privé of zakelijk was. Fynch maakt automatisch onderscheid tussen fiets, auto, OV, vliegen en wandelen. Duurzaam en actief mobiliteitsgedrag wordt direct beloond met coins, welke ingewisseld kunnen worden in de members-only Fynch shop.
  • Na controle van de gemaakte ritten, downloadt of declareert de medewerker zijn ritten met één druk op de knop. Wij verbinden Fynch aan uw workflow. Dus geen aparte logins of platforms, alles geïntegreerd in uw bestaande processen.​​
Lees hier meer over hij wij onze klanten, zoals Arcadis en Stedin, helpen

Wat levert Fynch jou op?

Referenties van bedrijven die wij helpen:

Arcadis logo Low Car Diet logo2020 RGB Metpayoff Logo Reisbeweging Stedin logo Vinci logo DNWG

Arcadis

Niels van Geenhuizen: "55% van de CO₂-uitstoot wordt bij ons veroorzaakt door het gebruik van bedrijfsauto's. We zijn druk bezig de bestuurders te motiveren om meer duurzaam te reizen. We begonnen het proces met een maandelijks bericht naar de reizigers waarin we ze hun brandstofverbruik en prestatie ten opzichte van anderen (ranking) lieten zien. Dit leidde elke maand tot geëngageerde discussies bij de koffiemachine. Ook doen de bestuurders mee aan de online training ProDrive Learning. De resultaten zijn goed. Na jaar 1 bespaarden we 4% CO₂ en na jaar 2 zelfs 9%. In de jaren daarna breidden we dit uit tot een overkoepelende 'mobiliteitsmonitor' waarin het OV en vliegreizen werden toegevoegd. En alle duurzame keuzes worden beloond om nieuwe producten in de webshop te kopen."

Low Car Diet

Vorig jaar werd de Fynch App voor het eerst gebruikt binnen onze competitie. De kwaliteit van onze campagne werd daardoor een stuk beter. Niet alleen hadden we op deze manier betrouwbaardere resultaten, ook ontlastten we de deelnemers en werden zij nog meer gemotiveerd om hun gedrag te verbeteren. Dit resulteerde in een reductie van 39% in CO₂-uitstoot in 2019. Het Fynch Team luistert erg goed naar onze behoeftes en helpt ons op vele vlakken.

De Reisbeweging

Wij werken intensief samen met Fynch. Ze zijn erg innovatief en behulpzaam. Vaak komt het team van Fynch met oplossingen die we zelf niet hadden kunnen bedenken of uitvoeren. Dit gebeurde bijvoorbeeld tijdens het Low Car Diet, waarbij ze een waardevolle partner bleken te zijn. We zijn momenteel aan het kijken of we de samenwerking kunnen verbeteren door Fynch in enkele andere projecten ook te betrekken.

${ errors.get('fromName') }

${ errors.get('fromEmail') }

${ errors.get('company') }
U moet akkoord gaan met onze voorwaarden.