Waarmee kan Fynch jou helpen?

Wil je de CO₂-footprint van jouw bedrijf verkleinen, parkeerproblemen oplossen, zorgen dat jouw medewerkers meer fietsen, flexibel werken en reizen stimuleren of hun veiligheid op de weg vergroten?

Mobiliteit is verantwoordelijk voor een groot deel van de CO₂-footprint binnen jouw bedrijf. Veel medewerkers forensen dagelijks met de auto, wat resulteert in parkeerproblemen en files (en daardoor in het verlies van kostbare tijd). En van al dat stilzitten, worden werknemers ook niet bepaald fitter. Daarbij wordt vaak vergeten dat die dagelijkse autorit voor veel collega’s het gevaarlijkste gedeelte van de werkdag is. De meeste mobiliteitsproblemen vat Fynch samen in twee soorten behoeftes, die ook beide tegelijkertijd kunnen voorkomen binnen een organisatie:

Fynch stimuleert jouw collega’s om slimmer, duurzamer en veiliger te reizen en/of rijden. Wil je daar per behoefte meer over lezen? Klik dan hieronder.

Wagenpark: veilig en zuinig autorijden Overige mobiliteit: stimuleren van anders reizen
Bedrijven 1

Wat houdt Fynch voor jou in?

Jouw collega’s krijgen toegang tot de Fynch App (smartphone) en een persoonlijke online omgeving op de Fynch Monitor (web). Eventueel kan ook ProDrive Learning geactiveerd worden. Jij krijgt daarnaast nog toegang tot het managementdashboard in de Fynch Monitor, zodat je live de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf kan volgen.

Op deze manier krijg je inzicht in het reisgedrag en de CO₂-uitstoot van jouw bedrijf en krijg je inzicht in andere KPI’s, waardoor je jouw mobiliteitsbeleid kan uitvoeren, opstellen en/of verbeteren. Ondertussen worden jouw collega’s beloond met coins, die ze kunnen besteden in onze members only Fynch Shop.

Uiteraard is Fynch AVG-proof: de data van alle gebruikers worden beveiligd opgeslagen en de data worden niet gedeeld met derde partijen. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.

Wat levert Fynch jou op?

Referenties van bedrijven die wij helpen:

Arcadis logo Low Car Diet logo2020 RGB Metpayoff Logo Reisbeweging Stedin logo Vinci logo DNWG

Arcadis

Niels van Geenhuizen: "55% van de CO₂-uitstoot wordt bij ons veroorzaakt door het gebruik van bedrijfsauto's. We zijn druk bezig de bestuurders te motiveren om meer duurzaam te reizen. We begonnen het proces met een maandelijks bericht naar de reizigers waarin we ze hun brandstofverbruik en prestatie ten opzichte van anderen (ranking) lieten zien. Dit leidde elke maand tot geëngageerde discussies bij de koffiemachine. Ook doen de bestuurders mee aan de online training ProDrive Learning. De resultaten zijn goed. Na jaar 1 bespaarden we 4% CO₂ en na jaar 2 zelfs 9%. In de jaren daarna breidden we dit uit tot een overkoepelende 'mobiliteitsmonitor' waarin het OV en vliegreizen werden toegevoegd. En alle duurzame keuzes worden beloond om nieuwe producten in de webshop te kopen."

Low Car Diet

Vorig jaar werd de Fynch App voor het eerst gebruikt binnen onze competitie. De kwaliteit van onze campagne werd daardoor een stuk beter. Niet alleen hadden we op deze manier betrouwbaardere resultaten, ook ontlastten we de deelnemers en werden zij nog meer gemotiveerd om hun gedrag te verbeteren. Dit resulteerde in een reductie van 39% in CO₂-uitstoot in 2019. Het Fynch Team luistert erg goed naar onze behoeftes en helpt ons op vele vlakken.

De Reisbeweging

Wij werken intensief samen met Fynch. Ze zijn erg innovatief en behulpzaam. Vaak komt het team van Fynch met oplossingen die we zelf niet hadden kunnen bedenken of uitvoeren. Dit gebeurde bijvoorbeeld tijdens het Low Car Diet, waarbij ze een waardevolle partner bleken te zijn. We zijn momenteel aan het kijken of we de samenwerking kunnen verbeteren door Fynch in enkele andere projecten ook te betrekken.

Lees hier meer over onze tarieven Klik hier om contact op te nemen

${ errors.get('fromName') }

${ errors.get('fromEmail') }

${ errors.get('message') }
U moet akkoord gaan met onze voorwaarden.
Bedankt voor uw bericht!