MKB

Je medewerkers werken thuis, zijn onderweg naar klanten en reizen van en naar kantoor. Je wilt hen een vergoeding geven voor thuiswerken, woon-werk en zakelijke ritten. Je zoekt een simpele, effectieve oplossing die snel geïmplementeerd kan worden en die jou en je medewerkers weinig tijd kost. Een oplossing die meegroeit met je bedrijf en volledig flexibel in te stellen is. Fynch biedt dé oplossing! 

Met de Fynch app kunnen jouw medewerkers: 

  • Eenvoudig en automatisch hun ritregistratie bijhouden, met onderscheid in fietsen, wandelen, OV-reizen, autorijden en vliegen maar ook het reisdoel (zakelijk, woon-werk of privé).  
  • Houdt de gebruiker te allen tijde de controle over persoonlijke gegevens, voor meer informatie bekijk hier ons Privacy first principle.  
  • Download de  medewerker alle ritten naar Excel en upload dit in jouw HR-systeem.  
  • Beloond voor iedere duurzame rit: denk hierbij aan wandelen, fietsen, OV-reizen, reizen buiten de spits of helemaal niet reizen doormiddel van thuiswerken. En voor iedere duurzame rit spaart elke app gebruiker Fynch Coins die ingewisseld kunnen worden voor kortingen op diverse activiteiten en duurzame cadeaus

Zo houd je de kilometer administratie van jouw bedrijf simpel en bespaar je jouw en je mederwerkers tijd. Daarnaast  ontvang je ook inzicht in de CO2-uitstoot op het gebied van mobiliteit en werk je mee aan je bedrijf CO2-neutraal te maken en bereid je je voor op de CSRD die in de komende jaren ook voor MKB’s zal gaan gelden.    

Is Fynch een passende oplossing voor jouw bedrijf? Wij erkennen dat elk bedrijf uniek is en gaan daarom graag het gesprek aan om jouw en jouw bedrijf’ klantwensen in kaart te brengen en samen invulling te geven aan jouw duurzame mobiliteitsdoelstellingen. 

 

Is Fynch ook de volgende stap voor jouw organisatie?

MKB's die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan

klantcase passend primair onderwijs klantcase censo BLIQ_Mobility_logo_RGB
klantcase passend primair onderwijs klantcase censo BLIQ_Mobility_logo_RGB

Klant cases

Censo-logo

...wordt ondersteund door Fynch via haar innovatieve mobiliteitsplatform bij het realiseren van de doelstellingen uit de nieuwe mobiliteitsregeling.

Bekijk deze case
klantcase passend primair onderwijs

...maakte declaraties voor medewerkers en managers weer makkelijk en leuk

Bekijk deze case

Fynch Plug & Play