Fynch Smart Mobility is een softwarebedrijf: we hebben een online monitor, een online Learning Tool en een app. Dat komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, maar daar wordt hard aan gewerkt door onze developers. Vier mannen zitten samen aan een bureau-eilandje. Ze vallen binnen een brede leeftijdscategorie: de oudste en de jongste verschillen bijna 40 jaar! Daardoor is onze technische afdeling lekker divers en dat bevordert de kwaliteit van wat we leveren. Maar wie zijn deze mannen eigenlijk? Dat lees je hier!

Koen

Wie is Koen?

Koen is een Senior Software Engineer die al een tijdje meedraait bij Fynch. Hij werkte er namelijk al toen Fynch nog BusinessConcern was. Hij heeft eerst Social Psychology aan de Universiteit van Utrecht gestudeerd en daarna Communication Sciences aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna is hij vrij snel begonnen met werken bij BusinessConcern, waar hij nu al bijna 12,5 jaar rondloopt.

Koen is erg attent en een goede luisteraar. Hij combineert de dingen die hij hoort met zijn enorme berg aan kennis om tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen. Hij staat met zijn twee benen stevig in de grond, waardoor iedereen om hem heen weet wat er wel en niet mogelijk is. Koen begint zijn werkdag meestal net iets later dan de rest, maar werkt dan ook net iets langer door. Zo is hij vaak de laatste die naar de kantine loopt tijdens de pauze en de eerste die weer aan de slag gaat.

Will

Wie is Will?

Will is Developer en Azure specialist. Hij werkt nu bijna twee jaar bij Fynch en werkt nog twee dagen per week ergens anders. Will heeft English Language and Literature gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Na heel even voor de klas gestaan te hebben en een tijdje een bedrijf in online tekstcorrectie te hebben gehad, kwam Will in de IT terecht. Hier heeft hij ondertussen al flink wat jaartjes ervaring in opgedaan. Tegelijkertijd volgde hij ook nog een avondopleiding in bedrijfskunde.

Will is een echte ras-optimist met een aanstekelijke lach. Hij lacht gelukkig ook veel, wat de sfeer op de werkvloer ten goede komt. Hij is goed in het communiceren van de soms ietwat onbegrijpelijke ‘developerstaal’ naar een taal die ook voor anderen begrijpelijk is. Will is een grote fan van klassieke motoren, maar in het kader van duurzame mobiliteit komt hij netjes elke dag met de trein naar werk.

Wouter

Wie is Wouter?

Wouter is Xamarin Developer. Na het afronden van zijn studie is hij vrijwel meteen bij Fynch begonnen, waar hij nu bijna een jaar werkt. Hij heeft Game Development gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij voor zijn stages al apps gebouwd, dus die ervaring heeft hij meteen bij ons kunnen toepassen.

Wouter is vriendelijk en bevlogen. Zijn algemene kennis is enorm en hij weet altijd wel met leuke feitjes boven tafel te komen, wat een gesprek met hem meteen een stuk interessanter maakt. Wouter weet de wensen vanuit het team voor de app om te zetten in actie én te verbeteren. Wouter heeft een passie voor schaatsen en wielrennen. Die liefde voor bewegen zie je terug op kantoor, want Wouter is de enige van de developers die echt elke dag mee een rondje gaat wandelen.

Victor

Wie is Victor?

Victor is Software Developer. Hij heeft net zijn opleiding Informatica (Software Engineering) afgerond aan de Avans Hogeschool Den Bosch en is uit de collegebanken meteen het kantoor in gerold: hij werkt sinds februari 2020 bij Fynch. Tijdens zijn studie heeft hij meerdere stages gelopen als softwareontwikkelaar. Daarnaast heeft hij tijdens zijn studie ook gewerkt als front-end developer. Al de kennis die hij hier heeft opgedaan, kan hij nu inzetten bij Fynch.

Victor is enthousiast en energiek. Hij houdt van een praatje maken en is daar ook erg goed in. Hij heeft veel creatieve ideeën en deelt die graag. Tegelijkertijd is hij een harde werker en heeft hij alles snel door. Victor is een grote fan van games en heeft een passie voor muziek: hij speelt als gitarist en drummer in een band. Daarbij is hij een echte vroege vogel: hij heeft de langste reistijd naar werk, maar is er vaak als eerste/één van de eersten.