Fynch klant Censo in Arval Podcast

Fynch klant Censo te gast in succesvolle Arval podcast. In aflevering 78 van de Podcast ” De Mobiliteitsprofessionals” vertelt Erik Kemink, oprichter van Censo, over de ambitie van Censo om CO2 neutraal te worden in 2030.
Fynch staat, daar waar het gaat om de uitstoot veroorzaakt door mobiliteit, Censo bij in het terugdringen hiervan. Erik vertelt hoe Censo de Fynch app inzet om de medewerkers op een positieve manier te bewegen, duurzame mobiliteit te kiezen.

Fynch is trots dat het Censo met haar innovatieve mobiliteitsplatform mag ondersteunen bij het realiseren van de doelstellingen uit de nieuwe mobiliteitsregeling. Het Fynch platform faciliteert werknemers bij het automatisch registreren en declararen van zakelijke reizen, woonwerkverkeer en thuiswerkkosten. Dit scheelt veel tijd en voorkomt fouten en ergernis. Tegelijkertijd krijgt Censo inzicht in de CO2 footprint van hun mobiliteit en worden medewerkers gestimuleerd duurzame en vitale keuzes te maken via het Fynch gedragsveranderingsprogramma. 

Benieuwd naar het interview? Je vindt de Arval Podcast hier: Aflevering 78 De Mobiliteitsprofessionals

We schreven recent ook een interessante Case Study over Censo

 

Gerelateerde berichten

WPM webinar Fynch 8 februari 2024
Johannes de Bruin Johannes de Bruin
18-01-2024
Gratis online webinar op 08 februari 2024: Rapportageverplichting WPM
Joris Smulders Joris Smulders
07-11-2023
Persbericht: Alphabet introduceert de Carbon Tracker in samenwerking met Fynch Mobility