Manage de mobiliteit van je werknemers en stimuleer duurzaam reisgedrag

Automatiseer het loggen én declareren van reisbewegingen en thuiswerkdagen. Geheel conform de nieuwe wetgeving in 2022. Krijg inzicht in de CO2 uitstoot van alle bedrijfsmobiliteit. Want elke reis telt.

Registreer volautomatisch al jouw trips en thuiswerkdagen met de Fynch app

Automatische en gemakkelijke registratie

Automatische en gemakkelijke registratie

Fynch zet het registreren van reizen en thuiswerkdagen op auto-pilot en brengt alles nauwkeurig in kaart. Handig voor je administratie en je werknemers hebben er geen omkijken naar. Zij beslissen zelf op welke manier hun reisgedrag geregistreerd wordt: handmatig, volledig automatisch of semiautomatisch.

Aanpasbaar aan jouw mobiliteitsbeleid

Aanpasbaar aan jouw mobiliteitsbeleid

Het proces werkt als volgt: medewerkers declareren hun woon-werk reizen en thuiswerkdagen via de Fynch app. Fynch verwerkt deze op basis van jouw mobiliteitsbeleid en berekent de vergoeding. Fiattering van de declaraties verloopt via jouw HR systeem of de management portal van Fynch, waarna deze wordt uitbetaald. Simpel, toch?

CO2-Dashboard

Inzicht in CO2 uitstoot van bedrijfsmobiliteit

Met Fynch krijg je geanonimiseerd en geaggregeerd inzicht in alle bedrijfsmobiliteit van jouw werknemers. Wij berekenen voor jou precies hoeveel CO2 uitstoot hierbij komt kijken. Wel zo handig, natuurlijk, met de CO2 uitstoot meetplicht voor bedrijven met meer dan 100 werknemers in het vooruitzicht.

Beloon duurzaam en actief reisgedrag

Beloon duurzaam en actief reisgedrag

Als kers op de taart belonen we je medewerkers ook nog eens voor duurzaam en actief reisgedrag. Medewerkers verdienen Coins voor fietsen, wandelen, thuiswerken, reizen met OV en buiten de spits. Fynch daagt jouw medewerkers uit het reisgedrag te verduurzamen middels gamification.

Optimaliseer je mobiliteitsbeleid met onze resources

Bekijk alle downloads

“Fynch geeft me veel data over hoe mensen naar het UMC komen, bijvoorbeeld met de fiets of OV: essentiële data om beleid op af te stemmen”

Robert-Jan Cornelissen, Adviseur Mobiliteit en Bereikbaarheid, UMC Utrecht

Meet en registreer mobiliteit

De innovatieve Fynch app registreert volautomatisch alle trips en thuiswerkdagen van jouw werknemers. Fynch herkent zelf of je fietst, wandelt, met het OV of met de auto reist. Ook biedt dit inzicht in alle aan mobiliteit gerelateerde CO2 uitstoot van jouw bedrijf.

Verwerk administratie zonder zorgen

Op basis van het geregistreerde reisgedrag en de hoogte van de vergoedingen die bij jouw bedrijf gelden, wordt de reiskostenvergoeding door ons berekend. Deze schiet je vervolgens heel eenvoudig in het salarissysteem in. Hierdoor vergoed je alleen nog maar onbelaste ritten en thuiswerkdagen die daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Bewijslast voor de belastingdienst wordt automatisch gegenereerd.

Analyseer reisgedrag en stuur bij

Geen moeilijke analyses, maar real-time inzicht in reisgedrag voor alle belanghebbenden. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de huidige mobiliteitsituatie van jouw bedrijf. Stuur bij en optimaliseer waar nodig om jouw kosten en CO2-voetafdruk te minimaliseren. Gegevens zijn volledig geanonimiseerd en geaggregeerd.

Gamify mobiliteit met beloningen

Het blijft één van de grootste uitdagingen voor mobiliteitsprofessionals: hoe kan ik op een effectieve manier gedragsverandering omtrent reisgedrag teweeg brengen? Met Fynch worden werknemers in de app met Fynch coins beloond voor duurzaam en actief reizen. Deze coins kunnen worden uitgeven aan een scala van duurzame producten en incentives.

Registreer-fiets-foto
Daag-uit-Fynch-foto

Is Fynch ook voor jouw organisatie de juiste fit?

Doe de Mobility Scan

Hybride werken. Zonder administratief gedoe.

Bedrijven willen vasthouden aan het hybride werken, iets waarvan men tijdens de coronapandemie de voordelen heeft ervaren. Dit vraagt om een nieuwe manier van
onkosten vergoeden.

Met Fynch kun jij vasthouden aan je huidige processen omtrent hybride werken, terwijl jij de registratie en administratie van onkostenvergoedingen automatiseert. Wel zo handig, zeker nu ook de Normerende Regeling Werkgebonden Personenmobiliteit (NRWP) voor de deur staat.

Volledig aanpasbaar aan jouw mobiliteitsbeleid

Elk mobiliteitsbeleid is uniek, zo ook het jouwe. Het komt dus goed uit dat Fynch volledig instelbaar is op basis van de vergoedingen uit jullie CAO en/of mobiliteitsregeling. Ook beschikken wij over een groot aantal best practices vanuit de branche. Kom je er dus zelf niet uit, dan staan onze experts klaar om jouw mobiliteitsbeleid naar een volgend niveau te tillen.

Yoeri-Schenau-Sustainability-Lead-Arcadis

“Verduurzaming van onze mobiliteit is een proces waarin we elke keer weer gaan voor een volgende hogere ambitie. Fynch is een belangrijke partner in crime op dit vlak”

Yoeri-Schenau-Sustainability-Lead-Arcadis
Yoeri Schenau, Sustainability Lead, Arcadis

Integreer Fynch in jouw HR-software

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij ervoor gezorgd dat Fynch gemakkelijk te koppelen is aan jouw HR-software. Medewerkers kunnen hun declaraties direct via een API-koppeling het salarissysteem inschieten. Alternatief: medewerkers downloaden een declaratierapport vanuit de app en uploaden deze als bijlage in de salarisadministratie.

Automatiseer het loggen én declareren van reisbewegingen en thuiswerkdagen

Bespaar tijd voor jezelf en je arbeidskrachten en maak mobiliteitsadministratie weer gebruiksvriendelijk.