Fynch

De nieuwe Fynch applicatie is uit!

Haal alles uit je reizen met de vernieuwde Fynch App! Ons team werkt continu om het registreren van zakelijke en woon-werkverkeer ritten zo makkelijk mogelijk te maken. Dankzij jullie feedback en ons development team presenteren wij de vernieuwde Fynch App! Lees hieronder wat je vanaf nu allemaal met de App kan.

Nieuwe updates 📈

Maak je klaar voor nieuwe functionaliteiten! Binnenkort kun je zowel op Android als op iOS een nieuwe update verwachten. Wat zit er in de nieuwe update?

  • Gebruik je de app voor reiskostendeclaratie bij je werkgever? Dan zie je nu zowel een declaratieknop als de “export trips” knop in je profiel staan. De declaratieknop (maak declaratierapport of declaratie indienen) kan worden gebruikt voor het declareren, de export trips knop geeft je een overzicht van alle reizen, ook privéritten.
  • Het handmatig toevoegen van ritten is gebruiksvriendelijker gemaakt.
  • Voor sommige werkgevers berekenen we vanaf nu de woon-werkafstand met behulp van Google. Op deze manier is de woon-werkafstand altijd gelijk, ook als je een omweg maakt.
  • Heb je een iPhone? Dan is het met deze update niet meer verplicht de instellingen voor automatische ritregistratie goed te zetten om de App te gebruiken. Als je gebruik wil maken van automatische registratie is het uiteraard wel nodig de instellingen te wijzigen. Deze aangepaste functionaliteit komt binnenkort ook voor Android beschikbaar.
  • Daarnaast voegen wij steeds meer Reward Partners toe aan de shop waardoor jij via duurzaam reizen voor mooie kortingen kan sparen.

💡Wist je dat…

… we regelmatig nieuwe updates lanceren? Stel, om geen updates te missen, in de App Store of Google Play Store automatisch updaten in.

… we je kenteken gebruiken om de CO2 uitstoot op te halen die specifiek is voor jouw auto? Je kunt je kenteken toevoegen door op de profielpagina bovenin op “Bewerken” te tikken.

… de Fynch App ook werkt in het buitenland? Leuk om tijdens de vakantie bij te houden waar je allemaal bent geweest! Ook worden je vliegreizen gemeten en zie je hoeveel CO2 je hiermee uitstoot.

… het soms nodig is aanvullende instellingen goed te zetten op je telefoon? Zeker bij Android telefoons is dit vaak nodig. Bekijk de instellingen per merk en model hier.

Fynch Smart Mobility

Fynch zet het registreren van reizen en thuiswerkdagen op auto-pilot en brengt alles nauwkeurig in kaart. Handig voor je administratie en werknemers hebben er geen omkijken naar. Je beslist zelf op welke manier reisgedrag geregistreerd wordt: handmatig, volledig automatisch of semiautomatisch. Het enige wat je hoeft te doen is de Fynch app te downloaden.

Met Fynch krijg je ook nog eens geanonimiseerd en geaggregeerd inzicht in al jouw reisgedrag en de bedrijfsmobiliteit van jouw werknemers. Zo kun je precies inzien hoeveel CO2 uitstoot hierbij komt kijken. Wel zo handig, natuurlijk, met de CO2 uitstoot meetplicht voor bedrijven met meer dan 100 werknemers in het vooruitzicht.

Gerelateerde berichten

14-beste-rittenregistratie-apps-blog
Serge van den Berg Serge van den Berg
01-07-2024
Vanaf vandaag verplicht: bijhouden zakelijke kilometers medewerkers.
Nina Driel Nina Driel
14-05-2024
Fynch te gast in Sustainable Hero Talks Podcast