Enterprise

Automatische en gemakkelijke registratie

Fynch App

Fynch zet het registreren van CO2-uitstoot, reizen en thuiswerkdagen op auto-pilot en brengt alles nauwkeurig in kaart. Handig voor je administratie en je werknemers hebben er geen omkijken naar. Zij beslissen zelf op welke manier hun reisgedrag geregistreerd wordt: handmatig, volledig automatisch of via de start-stop functie.

Aanpasbaar aan jouw mobiliteitsbeleid

Fynch Expense Configurator

Samen met jou kunnen wij de business rules (zoals hoogte vergoedingen per modaliteit en thuiswerken) opstellen in onze Expense Configurator. Medewerkers registreren dagelijks al hun zakelijke reizen, woon-werk verkeer en thuiswerkdagen via de Fynch app. Fynch berekent maandelijks de hoogte van de reis- en thuiswerkvergoeding.

Declaration-Hub-Fynch-Mobiliteitsplatform

Fynch Declaration Hub

Voldoe aan de belastingregels voor het uitkeren van netto reiskostenvergoeding en koppel aan je HR-systeem (inclusief excessenrapport). Fiattering van de declaraties verloopt via jouw HR-systeem of de management portal van Fynch, waarna deze wordt uitbetaald. Simpel, toch?

CO2-Dashboard

Fynch Data Platform

Met Fynch krijg je geanonimiseerd en geaggregeerd inzicht in alle bedrijfsmobiliteit van jouw werknemers. Wij berekenen precies hoeveel CO2-uitstoot hierbij komt kijken. Wel zo handig, natuurlijk, met de Nederlandse CO2-uitstoot rapportageverplichting voor bedrijven met meer dan 100 werknemers in het vooruitzicht en de Europese Corporate Sustainability Reporting Directive – CSRD wetgeving.

Beloon duurzaam en actief reisgedrag

Fynch Change Programma

Krijg inzicht in de ontwikkeling van persoonlijke CO2-footprint, reisgedrag en vitaliteit. Als kers op de taart belonen we je medewerkers ook nog eens voor duurzaam en actief reisgedrag. Medewerkers verdienen Fynch Coins voor fietsen, wandelen, thuiswerken, reizen met OV en buiten de spits. Fynch daagt jouw medewerkers uit het reisgedrag te verduurzamen middels gamification.

Mobility-Services-Fynch-mobiliteitsplatform

Faciliteren van mobiliteit

Faciliteren van openbaar vervoer, fiets en deelmobiliteit. Beheer mobiliteitskaarten en krijg advies op uw mobiliteitsbeleid. Een platform voor alle mobiliteit!

Volvo Group Netherlands BV x Fynch

...vonden uiteindelijk dat Fynch de meeste opties bood om te voldoen aan de behoeften van ons diverse personeel, van monteurs tot managers.

Bekijk deze case
arcadis-logo

...implementeerde Fynch als onderdeel van een nieuwe moderne mobiliteitsregeling

Bekijk deze case
Censo-logo

...wordt ondersteund door Fynch via haar innovatieve mobiliteitsplatform bij het realiseren van de doelstellingen uit de nieuwe mobiliteitsregeling.

Bekijk deze case

Is Fynch ook de volgende stap voor jou organisatie?

Neem contact met ons op