Enterprise

De missie van Fynch is om organisaties te helpen bij het bereiken van CO2 neutrale mobiliteit door werknemers te motiveren om actief en duurzaam te reizen.  

Met ons mobiliteitsplatform bieden wij een oplossing voor: 

  1. Betere administratie en declaratie van kilometers, kosten en thuiswerkdagen
  2. Eenvoudig voldoen aan de CO2 rapportage en reductie wetgeving: WPM en CSRD
  3. Aantrekkelijk werkgever zijn door het faciliteren en belonen van duurzaam en actief reizen  

De Fynch app registreert dagelijks en eenvoudig alle jouw medewerkers woon-werk en zakelijke ritten en thuiswerkdagen. Dit kan automatisch, handmatig of met de start-stop functie, zodat de medewerker te allen tijde controle heeft over de persoonlijke data.  

Met de Mobility Configurator stellen wij de juiste vergoedingen voor reizen en thuiswerkdagen in op basis van jouw mobiliteitsbeleid, zodat de medewerker altijd de juiste vergoeding krijgt.  

Op deze manier wordt het registreren en declareren van kilometers, kosten en thuiswerkdagen eenvoudig georganiseerd, ontvang je op een geanonimiseerd en geaggregeerd niveau inzicht in de CO2 uitstoot van jouw bedrijf, word jij voorzien van de verplichte bewijslast en voldoe je gemakkelijk aan de opkomende CO2-rapportage wetgeving (2024) en maak je je klaar voor de CSRD 

Fynch biedt jou de kans het mobiliteitsbeleid van jouw bedrijf op een efficiënte, geld en tijdbesparende manier, fiscaal en toekomstbestendig te maken om zo samen een CO2 neutrale mobiliteit toekomst tegemoet te gaan.  

Is Fynch een passende oplossing voor jouw bedrijf? Wij erkennen dat elk bedrijf uniek is en gaan daarom graag het gesprek aan om jouw en jouw bedrijf’ klantwensen in kaart te brengen en samen invulling te geven aan jouw duurzame mobiliteitsdoelstellingen. 

Fynch Plug & Play

Werkgevers die duurzame mobiliteit hoog in het vaandel hebben staan

bmw-financial-services-logo duravermeer-logo Volvo Group Netherlands BV x Fynch arcadis-logo bcd-travel-logo
bmw-financial-services-logo duravermeer-logo Volvo Group Netherlands BV x Fynch arcadis-logo bcd-travel-logo

Klant cases

Volvo Group Netherlands BV x Fynch

...vonden uiteindelijk dat Fynch de meeste opties bood om te voldoen aan de behoeften van ons diverse personeel, van monteurs tot managers.

Bekijk deze case
arcadis-logo

...implementeerde Fynch als onderdeel van een nieuwe moderne mobiliteitsregeling

Bekijk deze case

Automatiseer het registreren van CO2 uitstoot mobiliteit

Bespaar tijd voor jezelf en je arbeidskrachten en voldoe eenvoudig aan de CO2 rapportageverplichting.