App development Fynch

Fynch app nu ook voor consumenten en ZZP-ers

De slimme rit registratie app van Fynch is vanaf vandaag ook te koop voor ZZP-ers en consumenten. Probeer de app nu de eerste maand gratis.

CO2-reductie en administratief gemak

De app van Fynch helpt je om de CO2 uitstoot van mobiliteit terug te dringen en je ritten en thuiswerkdagen eenvoudig te registreren.
De app is slim en herkent zelfstandig of de gebruiker loopt, fietst, met het OV of met de auto reist. Het unieke beloningsprogramma van Fynch bestaat uit de eigen Fynch Coins die ingewisseld kunnen worden bij o.a Garmin, Watt Mobility en Phatfour. Aan het einde van de maand download je eenvoudig al je ritten en thuiswerkdagen naar Excel. Zo kan je bijvoorbeeld je zakelijke ritten doorbelasten aan je bedrijf of klant. Het schriftje in de auto is daarmee definitief verleden tijd.

Vergeet nooit meer een rit

De app gaat automatisch aan als je aan een rit begint en gaat weer in slaapstand op locatie. Zo mis je nooit meer een rit. Het enige dat jij nog moet doen, is de rit labelen naar zakelijk of woon-werk.

Vakantieherinneringen

De zomervakantie staat weer voor de deur. Tijdens je vakantie eenvoudig vastleggen waar je allemaal bent geweest? Weten hoeveel kilometer je gewandeld of gefietst hebt? Je bekijkt het aan het einde van de dag allemaal op je gemak terug in de app.

De eerste maand gratis

Je kunt de app nu een maand lang gratis proberen. Je activeert je gratis maand via de Google Play Store of Apple store.

 

.                   

 

Gerelateerde berichten

Nina Driel Nina Driel
14-05-2024
Fynch te gast in Sustainable Hero Talks Podcast
Joris Smulders Joris Smulders
05-05-2024
Fynch te gast bij BNR Koplopers in ESG