Duurzaamheid Mobiliteit Regelgeving

Wat leer ik op de Fynch Expert Sessies?

Duurzame Mobiliteit en de Groene Arbeidsovereenkomst: Een Diepgaande Blik op de Fynch Expert Sessies

Duurzaamheid en mobiliteit zijn geen toekomstige trends; het zijn dringende uitdagingen die hier en nu om aandacht vragen. In een wereld waarin milieubewustzijn en duurzame praktijken hoog in het vaandel staan, is het van essentieel belang voor organisaties om hun mobiliteitsbeleid te herzien en te verduurzamen. De Fynch Expert Sessie, gepland op 28 september, biedt een unieke gelegenheid om diep in te gaan op deze kwesties.

Mobiliteit als Hefboom voor Duurzaamheid

De komst van de Rapportageverplichting Werkgebonden PersonenMobiliteit (WPM) brengt nieuwe rapportageverplichtingen met zich mee. In plaats van dit te zien als een administratieve last, kunnen organisaties deze verplichtingen benutten als een kans om hun mobiliteitsbeleid te heroverwegen en te verduurzamen. Hoe? Dat zal worden besproken door experts die hun sporen hebben verdiend op het gebied van duurzame mobiliteit.

Een van deze experts is Lotte Gardien, adviseur duurzame mobiliteit en gedrag bij Syndesmo. Ze zal ons meenemen door de laatste trends en ontwikkelingen in mobiliteit, en nog belangrijker, hoe je het reisgedrag van medewerkers op een duurzame manier kunt veranderen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook bijdragen aan een gezondere werkomgeving en werknemerswelzijn.

Groene Arbeidsovereenkomsten in de Praktijk

Een ander cruciaal onderdeel van duurzame mobiliteit is het begrijpen van de Groene Arbeidsovereenkomsten en hoe werkgevers deze kunnen benutten. Hier komt Wilco Dijkstra, Commercieel Directeur van NFP Groep (FiscFree), in beeld. Hij zal concrete klantcases delen om te illustreren wat werkgevers kunnen aanbieden in hun Groene Arbeidsovereenkomsten. Denk hierbij aan stimulerende regelingen voor fietsen, warmtepompen, zonnepanelen en meer. Het zijn niet alleen voordelen voor werknemers, maar ook voor werkgevers.

De Kosten van Vergroening en Rapportage

Voor organisaties kan de vergroening van hun beleid soms financiële uitdagingen met zich meebrengen. Imke Bos, een ervaren Tax Advisor, Trainer en Auteur bij Woods & Pearson, zal ons helpen begrijpen welke kosten vergroening met zich meebrengt en hoe deze kunnen worden beheerst. Dit zal organisaties helpen om duurzaamheid haalbaarder te maken.

Het evenement zal worden afgesloten door Jeroen Perebooms, Tax Business Guide bij Woods & Pearson. Hij zal de aandacht vestigen op rapportering, verduurzaming binnen het Europese kader en de meest recente updates met betrekking tot Prinsjesdag.

Een Dag vol Inspiratie en Netwerkmogelijkheden

Dit event is niet alleen een bron van waardevolle kennis, maar ook een kans om te netwerken met gelijkgestemde HR- en Duurzaamheidsprofessionals. Het is een unieke gelegenheid om ideeën uit te wisselen en je duurzame netwerk verder uit te breiden.

De Details

  • Datum: 28 september
  • Tijd: 10:00-14:00 (Lunch inbegrepen)
  • Locatie: Europalaan 100, 3526 KS Utrecht

Het evenement is kosteloos voor HR- en Duurzaamheidsprofessionals, maar de ruimte is beperkt, dus meld je snel aan via deze link om zeker te zijn van je plek.

We kijken uit naar een inspirerende dag vol diepgaande inzichten en de mogelijkheid om samen te werken aan een duurzamere toekomst. We hopen je daar te zien!

Gerelateerde berichten

Serge van den Berg Serge van den Berg
05-04-2024
Persbericht: Beloningsmaatregel verkeershinder A7
Johannes de Bruin Johannes de Bruin
02-04-2024
Rittenregistratie met je HR-pakket