Duurzaamheid Regelgeving

Fynch Expert Sessies #2: WPM, Gedragsverandering, Greenwashing

Agenda

  • Rapportageverplichting WPM – Joris Smulders, Fynch Mobility
  • Leer hoe gedrag constructief en consequent verandert, wat werkt wel en wat werkt niet? – Dr. Marius Rietdijk, VU Amsterdam
  • Leer over hoe je duurzaamheid binnen je organisatie kan definieren om daaruit een structurele en programmatische aanpak te creëren. Waar wil je in 2030, 2040 en 2050 staan? – Niels van Geenhuizen, CSU, Tzorg en Zizo

Wij kijken uit naar je komst!

🗓 13 maart 2024

🕙 11:30 – ca. 14:45

🥙 Lunch inbegrepen

📍Europalaan 100, 3526 KS Utrecht

Kosteloos voor HR-, MVO- en Duurzaamheid-professionals.

Onze experts

Marius Rietdijk Expert voor Fynch

Dr. Marius Rietdijk – Universitair docent Strategische Gedragsverandering en Expert in Organizational Behavior Management (OBM)Dr. Marius Rietdijk is wetenschappelijk directeur van het Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis (ADRIBA) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. ADRIBA is een platform voor de wetenschappelijke verdieping, verbreding en verspreiding van de gedragsanalyse en Organizational Behavior Management (OBM), de wetenschap van gedragsverandering in organisaties.

Marius promoveerde in 2009 op het onderwerp ‘Organisaties conditioneren. De invloed van beloning en straf op werkprestaties.

Je leert van Marius hoe gedrag constructief en consequent verandert, wat werkt wel en wat werkt niet? De experts geven hun visie over hoe je in de veranderende wereld toch de juiste dingen doet en verder gaat (dan compliant zijn).

 

Niels van Geenhuizen Expert bij Fynch

Niels van Geenhuizen is Manager Duurzaamheid bij de familieholding achter de bedrijven CSU (schoonmaak), Tzorg (hulp in de huishouding) en Zizo (schoonmaak bij particulieren).

Samen met 28.000 collega’s maken deze drie organisaties ruim 80.000 adressen per week schoon. Alle drie deze organisaties hebben de ambitie om koploper in de branche te zijn en te blijven en te gidsen naar klimaatpositieve dienstverlening. Niels doet dat met een klein team waarbij ingezet wordt op enerzijds het verduurzamen van de eigen bedrijfsvoering (scope 1 & 2), de dienstverlening/ de producten (scope 3) en als derde de impact die we hebben in de maatschappij. In alle drie deze lijnen wordt focus gelegd op de milieu-impact en de sociale impact.

 

Gerelateerde berichten

Serge van den Berg Serge van den Berg
05-04-2024
Persbericht: Beloningsmaatregel verkeershinder A7
Johannes de Bruin Johannes de Bruin
02-04-2024
Rittenregistratie met je HR-pakket