Afgelopen maanden is het vaak voorbij gekomen in de media: er is een enorme verandering geweest op het gebied van mobiliteit. Corona zorgde voor het verdwijnen van files en voor lege treinen. In plaats daarvan gingen mensen meer fietsen en wandelen. Er werd meteen onderzoek gedaan naar de gevolgen hiervan. Veel van die resultaten hebben wij voor je samengevat op onze nieuwspagina.

De veranderingen in mobiliteit zijn allemaal gevolgen van gedragsverandering. Als we willen zorgen dat we die veranderingen vasthouden, dan is het noodzaak dat we weten hoe gedragsverandering precies werkt. Daarom organiseerden wij op 22 september 2020, in samenwerking met Robert den Broeder, docent, trainer en coach Organizational Behavior Management (OBM) bij Trigono (gelinkt aan ADRIBA, Vrije Universiteit van Amsterdam) en met Stichting de Reisbeweging de webinar "Gedragsverandering rondom duurzame mobiliteit".

Heb jij de webinar gemist en wil je die graag terugkijken? Dat kan hieronder! Start de video niet? Kopieer dan deze link in je webbrowser:

www.youtube.com/watch?v=Ey2RR9AkiEQ

Thumbnail webinar video
Heb je naar aanleiding van de webinar vragen? Neem contact met ons op!