Voor wie?

Duurzaam reisgedrag stimuleren

ZZP

Wil jij niet onnodig tijd kwijt zijn aan je ritadministratie en/of wil je laten zien dat je duurzame mobiliteit belangrijk vindt?

Fynch biedt jou de oplossing: al jouw ritten worden automatisch geregistreerd, met onderscheid in modaliteit en reisdoel. Tegelijkertijd word je beloond voor duurzame reiskeuzes.

  • Automatische ritregistratie van al jouw gemaakte ritten, met onderscheid in fietsen, wandelen, OV-reizen, autorijden en vliegen, maar ook in reisdoel (zakelijk, woon-werk, privé).
  • Met één klik download je alle ritten naar Excel voor jouw administratie.
  • Word beloond voor iedere duurzame rit: fietsen, wandelen, OV-reizen en reizen buiten de spits.
  • Spaar voor diverse gave activiteiten en duurzame cadeaus.

Is Fynch ook voor jouw organisatie de juiste fit?

Doe de Mobility Scan

MKB

Je medewerkers werken thuis, zijn onderweg naar klanten en reizen van en naar kantoor. Je wilt hen een vergoeding geven voor thuiswerken, woon-werk en zakelijke ritten. Je zoekt een simpele, effectieve oplossing die snel geïmplementeerd kan worden en die jou en je medewerkers weinig tijd kost. Een oplossing die meegroeit met je bedrijf en volledig flexibel in te stellen is. Fynch biedt dé oplossing!

  • Automatische ritregistratie van al jouw gemaakte ritten, met onderscheid in fietsen, wandelen, OV-reizen, autorijden en vliegen, maar ook in reisdoel (zakelijk, woon-werk, privé).
  • Met één klik download je alle ritten naar Excel voor jouw administratie.
  • Word beloond voor iedere duurzame rit: fietsen, wandelen, OV-reizen en reizen buiten de spits.
  • Spaar voor diverse gave activiteiten en duurzame cadeaus.

Klantcases:
klantcase censoklantcase passend primair onderwijs

Optimaliseer je mobiliteitsbeleid met onze resources

Downloads

Corporate

Je legt de lat hoog op het gebied van duurzame mobiliteit. Duurzaam, flexibel en eenvoud voor de medewerker zijn hierbij belangrijke kernwaarden. Je hebt behoefte aan inzicht in je CO2 footprint. Deze inzichten moeten bruikbaar zijn voor diverse wettelijke rapportageverplichtingen, zowel in Nederland als daarbuiten. Je hebt een mobiliteitsregeling die medewerkers prikkelt duurzame keuzes te maken. Je biedt een thuiswerkvergoeding en een variabele reiskostenvergoeding. Je wil je medewerkers faciliteren in duurzame en flexibele mobiliteit. Zonder hele complexe uitvoeringsprocessen. Het aanbod naar de medewerker moet simpel, effectief en motiverend zijn. De oplossing moet voldoen aan de strengste data beveiliging -en privacy standaarden en in lijn zijn met lokale fiscale eisen.

Het Fynch Platform richten wij eenvoudig in op basis van jouw mobiliteitsregeling. Medewerkers krijgen de beschikking over de Fynch app en gebruiken deze om hun thuiswerkdagen, woon-werk en zakelijke ritten te registreren. De app kan, door de medewerkers desgewenst zo ingesteld worden, dat dit gehele registratieproces automatisch verloopt, inclusief het herkennen van de vervoersvorm. De medewerker wordt middels gamification beloont voor duurzame keuzes.

Wij berekenen, voor alle medewerkers, op basis van de vergoedingen die voor jouw bedrijf gelden, de hoogte van de maandelijkse reis- en thuiswerkvergoeding. Wij leveren deze gegevens maandelijks inclusief bewijslast voor de belastingdienst, in zo’n format aan dat dit zonder aanpassingen ingelezen kan worden in het salarissysteem.

Daarnaast geven wij jou via ons eigen web portal real-time inzicht in de CO2 uitstoot, aantal spits-mijdingen, actieve minuten gereisd en verdeling vervoersvormen. Deze gegevens zijn waardevol voor het optimaliseren van het mobiliteitsbeleid, je kan bijvoorbeeld gaan experimenteren met de hoogte van de reiskostenvergoedingen en ziet de effecten direct terug in de data. Onze rapportages zijn in lijn met de eisen die de Rijksoverheid in het kader van de Normerende regeling persoonsgebonden werkmobiliteit stelt. Dit voorkomt dat je allerlei bronnen moet raadplegen en veel tijd kwijt bent aan het verkrijgen van uitstoot gerelateerde data.

Kortom, met Fynch bied je je medewerkers een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde, ben je in één keer compliant aan diverse CO2 rapportageverplichtingen, reduceer je je CO2 footprint en haal je de administratieve frictie uit het declaratieproces, inclusief bewijslast voor de fiscus.


Klantcase Arcadis

Automatiseer het loggen én declareren van reisbewegingen en thuiswerkdagen

Bespaar tijd voor jezelf en je arbeidskrachten en maak mobiliteitsadministratie weer gebruiksvriendelijk.