Heb je een passie voor duurzaamheid en mobiliteit? Wil je in een klein team werken aan nieuwe software om ons doel, 500.000 ton CO2 reduceren in 2025, te behalen? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar een (medior) Data Engineer voor in ons dynamische ontwikkelteam. Als lead Data Engineer ben je verantwoordelijk voor alles dat met data te maken heeft. In deze rol neem jij het voortouw in het vertalen van ruwe data naar slimme inzichten voor de gebruikers.

Data Engineer is een nieuwe positie in ons team. Om die reden zoeken we iemand die onafhankelijk kan werken, maar tegelijkertijd ook de connectie met de rest van het ontwikkelteam behoudt. Fynch is een klein bedrijf met een multicultureel team. We werken volgens de scrum methode, in sprints van 2 weken en release cycli van 6 weken.

Data Engineer Verantwoordelijkheden:

Data Engineer Vereisten:

Met wie je gaat werken:

Je gaat onderdeel uitmaken van een enthousiast team software engineers met verschillende achtergronden, onder andere bij de European Space Agengy, Google, Oracle, en verschillende startups. Alle teamleden hebben een passie voor duurzaamheid en zijn continu bezig om CO2 uitstoot te verminderen, zowel bij onze klanten als bij zichzelf. In het internationale team zitten mensen die zich bezig houden met yoga, meditatie, hiken, fietsen, muziek, en meer. We werken nu fulltime vanuit huis, maar zodra we weer teruggaan naar normaal verwachten we ongeveer twee dagen per week (samen) op kantoor te werken. Om de team spirit op afstand hoog te houden hebben we frequente (online) borrels en team events waarbij we samen iets leuks doen.

Deze vacature is voor een fulltime positie. Afwijkende werkuren in overleg.

Solliciteer direct!